Diskuze

Noční srážka dodávky s osobním autem si vyžádala jedenáct zraněných

Jedenáct lidi se zranilo při noční nehodě na Pardubicku. U Holic se srazily dodávka s devíti Poláky a osobní auto s dvoučlennou posádkou. Pět zraněných museli hasiči vyprostit pomocí hydrauliky. Sanitky je s těžkými i lehčími zraněními odvezly do nemocnice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Homer1

2. 5. 2009 21:44
Top 10 největších hovad na silnici

které jsem potkal na silnicích byli šišlaví šmelináři... Není to zkušenost jen z našich silnic. Od Chorvatska po Španělsko až Holandsko... Je kolem tebe superhovvado'? Ano, má polskou značku.

Pokd se na můj kufr nalepí metr daleko nějaký debiI a jede za mnou v noci celých 50km, je to Polák... Pokažé když slyším, že jich pár skape, mám radost. Hlavně že  se sebou ti pánbíčkáři nevzali do pekla i normální lidi.

0 0
možnosti
AC

Výzkum

2. 5. 2009 18:55
9 osob v dodávce?

Může mi někdo říct, jestli má VW Transporter ve výbavě víc než 8 sedadel?? Podle fotky nejde o žádnou minibusovou úpravu...:-P

0 0
možnosti
DSNMZ

dislektik-idnes si na mě zasedla

2. 5. 2009 20:01
Re: 9 osob v dodávce?

pochopitelně že v pohodě může mít 9 sedadel a na nich 9 sedících lidí

0 0
možnosti
KD

sdsa

2. 5. 2009 17:08
chudak motorkar z Nemecka

Prijede do Cech, na prvni krizovatce mu neda nejaky hovado prednost.

0 0
možnosti
B

bufalo.blil

2. 5. 2009 16:43
to mě

vůbec nepřekvapuje. poláci jezdí jak hovada, vidím to dnes a denně na cestě z olomouce na šternberk

0 0
možnosti
NA

Next Apache

2. 5. 2009 19:50
Re: to mě

Řekl bych, že jezdí krajně bezohledně. já nejsem za volantem beránek, ale když vidím polské idioty, vždy se zklidním. Oni například totálně kašlou na značku "dej přednost v jízdě". Prostě jedou, kam potřebují a na ostatní kašlou. Mnohdy, třeba ráno na tahu na Polsko, je evidentní, že ten za volantem chrápe. Jedou z Itálie či Španělska snad celou noc a nedaleko polských hranic jsou už groggy, ale jedou furt. Červená, zelená, levá, pravá. Občas asi otrávení kofeinem a búh ví čím. Plné auto lidí a krámú. teď začnou ty tahy Poláku přez Slpovensko do Chorvatskaa Itálie. To bude "sranda". Kupodivu kamiony s polskými čísly se chovají "standartně". Nepíšu,, že dobře, ale ne húř jak jiní. Největší blázni v kamionech jsou Rusové a Ukrajinci. Minule jsem normálně volal polici. 10 kamionú se značkou RUS, obcemi 100km/hod., jeden na druhém, za nimi kolona osobních aut na čele s houkající sanitou, ti chudáci před nimi nestačili uskakovat do příkopu. Asi závodili, kdo přijede dřív do Hamburgu. 

0 0
možnosti
JN

Bubrak

2. 5. 2009 15:32
.

auta/dodavky ohrozuji okoli, nikoliv motocykly, ac jezdi rychleji

0 0
možnosti
KM

jahodove_ticho

2. 5. 2009 14:41
a to maj u Holic

hotovej obchvat... kdepak E35 je velmi debiIní trasa, velký provoz, úzká silnice a velké procento spěchajících pšonků co maj řidičák maximálně z tržiště nebo pražáků co si nevšimli že dálnice skončila u Hradce....

0 0
možnosti