Diskuze

Útočníkům přibyl rasismus u lékaře, Duchcov si s rodinou neví rady

Teplický soud poslal do vazby násilníky, kteří si v sobotu v Duchcově chtěli vyřídit účty s organizátorem protiromské demonstrace a omylem zbili dva jiné muže. Podle informací MF DNES policie pro soudní řízení o vazbě sesbírala všechny incidenty, kterých se útočníci v poslední době dopustili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

to co bych tu chtěl napsat tak by mi smazali, jdu si zastřílet velebnosti

2 0
možnosti
JF

to je všechno proto,že se nemají čeho bát

2 0
možnosti
Foto

Nechci nikoho hazet do jednoho pytle, ale v tomhle v Duchcove fandim, at jsi Rom nebo Cech, kdyz druheho urazis, je jedno jestli "cerna svine" nebo "bila svine", patris do vazby za rasistickou nesnasenlivost. Kdyby se tak delo zu davno a to na obou stranach, mozna by tato situace nikdy nenastala. Problem vidim ne v Tom, jaci jsou Romove, ale v Tom, ze se dodnes choval stat, policie a urady k ruznym etnikum ruzne - to ale nejde... v Tom propade je totiz nejvetsi rasista stat a to neni v poradku, nikdo nesmi byt preferovan podle toho odkud pochazi nebo jak vypada. Urazis lidi, mlatis je, nedas si rict - zavreme te. jen aby byl stejny metr pro vsechny a vsude... zu na to cekame dlouho!

2 1
možnosti
VL

čtu dobře? Cigáni někoho rasisticky uráželi? myslím že autor článku bude brzy popotahován ;-D Jinak R^

11 0
možnosti
JT

J23a45n 58T74r84á84v24a

17. 7. 2013 15:33

zas tak nemozny to neni, za "bily svine" padly rozsudky uz pred nekolika lety.

1 0
možnosti
TS

pane redaktore, tyto články hned v kopii posílejte do Bruselu ... aby si něco nejdříve přečetli, než zase začnou něco blekotat z neznalosti....

26 0
možnosti
PF

P78e92t42r 48F75i22a89l77a

17. 7. 2013 6:22

Máte pravdu a v tomto případě díky panu redaktorovi.

Za neznalost Bruselu mohou velkým dílem naši novináři, protože v jiných případech neinformují správně. Stačí si přečíst, jak zkreslují informace o sídlišti Máj v Českých Budějovicích, ze surového zmlácení mladé těhotné dívky cikánkami udělali pouhou rvačku mezi "matkami". Navíc zveřejnili vyjádření sociologa Gála, kterému je v EU věřeno a dáván velký prostor a ten řekl, že se jednalo jen o "facku". 

Tohoto pána jsem si přestal vážit. Domnívám se, že novináři zkreslováním informací mají nepřímo velký podíl na demonstracích.

19 0
možnosti
VJ

Hezky napsano ale proc utocite zrovna na tu jedinou ktera se to v ramci moznosti snazi resit ? Vy v duchcove nebydlite ze jo ?

1 1
možnosti
SS

Protože jediná dělá problémy a nikdo si s ní neví rady. Umíš číst?

1 0
možnosti
RN

tak Angličani nám sem cpou své cikány?

0 0
možnosti
HK

spis je asi vratili. :)

6 0
možnosti
JJ

Čtyři na jednoho? Typická cigánská férovka.Rv

20 0
možnosti
Foto

Ano, to je pro ně typické. Stejně jako pokřivené vidění spravedlnosti: Oni mi zabásli syna, tak ho pujdu pomstít a rozbiju hubu svolavateli demonstrace. To, že se jeho syn dopustil trestného činu a byl vzat do vazby dle zákona mu jaksi uchází!

22 0
možnosti
KV

Ten poslední odstavec je tedy síla;-O. Proboha, paní starostko s kým a o čem chcete jednat?! O tom jestli se budou chovat jako lidé nebo jako zběsilá smečka? O tom, které zákony a kdy budou dodržovat? Nebo o čem? V této zemi ještě stále alespoň teoreticky platí jedny zákony pro všechny. Nikde není napsáno, že cikán dodržuje jen to co chce! Vy jste představitelka veřejné moci. Vy nemáte o čem s nimi jednat. Vy  máte dodržování zákona vynutit. A pokud na to vaše pravomoci nestačí, požadujte pomoc od PČR nebo i od ministerstva vnitra. Jednou by snad policie mohla udělat výjimku a pro změnu nemlátit ty, kteří zákony dodržují.

48 0
možnosti
GH

Měl jsem dojem, že mezi napadením prvního a druhého muže byl časový odstup, ne že druhý přišel prvnímu na pomoc.

1 0
možnosti