Diskuze

Komise: Lékaři u Hlinky nechybovali

Odborná komise se postavila za lékaře, kteří po srpnové nehodě ošetřovali Ivana Hlinku. Lékaři ani zdravotníci podle ní při léčbě a záchraně smrtelně zraněného trenéra nepochybili. Komise však zároveň lékařům vytkla čtyři nedostatky v dokumentaci případu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kulich82

12. 10. 2004 14:34
Snad nečekal někdo jiný závěr ?
Já jej tedy nečekal.A to jsem nevěděl, co čtu nyní, že členem komice byli přimáři i z Ustecké nemocnice.
Víte můj kamarád 35 letý, nastoupil  letos 2.dubna do Ustecké nemocnice na vytržení krčních mandlí. A víte jak dopadnul? diagnoza posléze zněla : SMRT MOZKU !!
Do dneška není znám závěr komise co se na sále odehrálo. 
Tak se nedivte závěrům komise, byt cosi připustila,nebot přeci jenom cosi prosáklo ven.
 
0 0
možnosti

Kulich82

12. 10. 2004 14:40
Re: Snad nečekal někdo jiný závěr ?
Ještě připisuji : že Péta zemřel je žřejmé z diagnozy !! že jej doma na velikonoce čekaly dvě malé děti a že protokol ze soudní pitvy najednu nikdo nemá, atd atd.
0 0
možnosti

_m-

12. 10. 2004 15:43
Re: Snad nečekal někdo jiný závěr ?
Pěkná diagnóza. Můj otec prozměnu zemřel na zástavu srdce (po operaci kloubu) - taky hodně vypovídající. Pravda, nebylo mu 35..............
0 0
možnosti

karelli1

12. 10. 2004 23:27
Re: Re: Snad nečekal někdo jiný závěr ?
No je vidět, že do toho fakt moc nevidíš. Proč by nemohl zemřít na oběhové selhání po operaci kolena? Každá operace je v celkové anestezii je hemodynamicky nesmírně náročná a riskantní. A čím je člověk starší, tím se riziko zvyšuje. A na vině je právě srdeční nedostatečnost. To jen aby bylo jasné , že organismus není mašina a všechno souvisí se vším. Možná by to chtělo se o medicínu trochu víc zajímat a pak byste pochopili, že léčit člověka není jako spravovat topení.
0 0
možnosti

Rogan

13. 10. 2004 0:36
Re: Re: Re: Snad nečekal někdo jiný závěr ?
To bych tedy raději nechal léčit maminku  topenářem nežli onkoložkou , kdyby na to měl alespon KURZ určitě by nic nepokazil De..le.Právě se koukej kolem sebe a najdeš se -.............. taky mám meducínu................
0 0
možnosti

karelli1

13. 10. 2004 9:42
Re: Re: Re: Re: Snad nečekal někdo jiný závěr ?
Chudák tvoje maminka, ty fakt nevís o čem je řeč. No nic, tohle asi opravdu nemá cenu, když tohle tvrdíš. Tak fajn, už se těším až budeš pro svou matku v bolestech volat instalatéra. Utáhne sem tam ňákej šroubek, sem tam dá těsnění a maminka bude skákat z postele.
0 0
možnosti

_m-

13. 10. 2004 8:29
Re: Re: Re: Snad nečekal někdo jiný závěr ?
jenže informace - zemřel na oběhové selhání ( dnes už víme, že se jednalo o embolii) - je něco jiného, než - zemřel na zástavu srdce. Pokud vím, na zástavui srdce zemře většina z nás, mě zajímal důvod té zástavy, a to mi nemocnice nebyla ochotna prozradit. Že toho o medicíně skutečně moc nevím není podstatné. madla
0 0
možnosti