- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
vždycky špatně výhradně po vodce a ne po jídle.Včetně dětí.Všechno štymuje
Domnívám se, že z nedostatku vodky a požitím kvalitní, čerstvé stravy došlo k narušení střevní mikroflóry.
Já mám kolikrát obavu,kam jít,kde si co dát,prostě mám z těch českých restaurací strach,ale někde člověk prostě jíst musí...To že by je bylo potřeba kontrolovat po celý rok a ne když je nějaký problém je jasné,prostě chce to méně lidí v kancelářích a více lidí,kteří by rozdávali pokuty,ono to ty restauratéry naučí dávat lidem na talíř neprošlé jídlo...
třeba si dali zelené řízečky, jak to Češi také s oblibou dělají při cestách do Chorvatska. A k tomu chutnou paštiku... Nemyslím si, že automaticky to muselo být špatnou kuchyní v Olympiku..., to by bylo špatně všem hostům, nejen z Běloruska.
Pistáciové párečky, tradiční česká specialita.
Nebo Pohlreich? Olympic má evidentně novou kuchařskou hvězdu Ale zase lepší, než když jim tam hoří, to už pár hostů nerozdýchalo...
Takoví jsou naši novináři! Už vědí, co bude večer
Docela jsem byl chvilku zmaten že si ze středy nic nepamatuju.