Dva lidé zahynuli při dopravních nehodách

V e l e t i n y, P a š o v i c e - Za poslední dva dny se na Uherskohradišťsku staly dvě tragické dopravní nehody. Při první z nich starší žena na kole nedala přednost autu, které jelo po hlavní silnici. Druhou z zavinil dvacetiletý mladík, který řídil opilý a narazil do stromu.

Ve čtvrtek doplatila třiašedesátiletá cyklistka z Veletin na to, že při vjíždění z boční silnice u Hradčovic nedala přednost automobilu jedoucímu po hlavní silnici od Uherského Brodu. Dvaadvacetiletý řidič z Blanska sice strhl řízení, ale nehodě se smrtelným zraněním cyklistky už nezabránil.

V pátek půl hodiny po půlnoci nezvládl řízení osobního automobilu dvacetiletý muž ze Suché Lozi. Při jízdě mezi Pašovicemi a Uherským Brodem nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu vozovky a svým schopnostem a dostal se s vozidlem mimo silnici. Automobil narazil do stromu a devětatřicetiletý muž z Uherského Brodu, který seděl na zadním sedadle, utrpěl zlomeninu spodiny lebeční. Muž nehodu nepřežil. Řidič, který podle policistů před jízdou pil alkohol, z nehody vyvázl.

 


Video