Diskuze

Virtuální eurovolby vyhrála ODS

Je dobojováno. Hra jménem virtuální volby do Evropského parlamentu na serveru iDNES skončila. Hlasovalo přes deset tisíc čtenářů. Do Evropy poslali kromě zavedených politiků i senátora Vladimíra Železného, moderátorku Janu Bobošíkovou či bývalou pornohvězdu Dolly Buster.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Michal007

8. 6. 2004 16:48
Virtuální volby a recese
Pro dost lidí jsou virtuální volby na iDnes recese, to vysvětluje Dolly Buster. Minule dosáhli skvělých úspěchů Balbínovci.
0 0
možnosti

CoCs

8. 6. 2004 15:37
Jasná důkaz toho,
že voliči ODS jsou flákači a nemakačenka, kteří nemají nic jineho na práci, než se zabývat volbami na idnesu.
0 0
možnosti

Dan 1

8. 6. 2004 18:33
Re:
Tak to je dedukce hodná poltologa. Ovšem Peheho.
0 0
možnosti

PavelKoran

8. 6. 2004 12:22
hloupost
Že mohl každý hlasovat jenom jednou? Co je to za pitomost? Já jsem hlasoval 4x a potom mne to přestalo bavit, protože je to trochu práce navíc.
Ty výsledky jsou stejně směšné. Pamatujete se jak parlamentní volby na iDNes vyhrála DEU ?
0 0
možnosti

monstrum

8. 6. 2004 10:27
Pravda
Ve skutečnosti žádné eurovolby nejsou. Kandidáti do evropského parlametu jsou první, kteří půjdou do plynu.
ale neříkejte jim to.............
0 0
možnosti

AlienDUDE

8. 6. 2004 12:04
Re:
, heh
0 0
možnosti

vlastaburian

8. 6. 2004 9:20
Uz je toho dost
Prominte, ale reknu to takhle. Komunisti do hajzlu a ku.vy do bordelu. A socani, to je kapitola sama o sobe.
0 0
možnosti

benatcan

8. 6. 2004 7:53
České království na obzoru?
   Mnoho lidí má představu, že hovořit dnes o monarchii je podivnost. Komunisté totiž do hlav i srdcí zaseli představu, že dějiny jsou dialektickým procesem a tedy to, co existovalo před 85-ti lety, musí být zákonitě špatné, protože tzv. vývoj se musí přeci ubírat od feudalismu přes kapitalismus a socialismus ke kýženému komunismu. Jenže dějiny jsou pouze sérií lidských voleb mezi něčím lepším či horším. Při pohledu na průběžné výsledky virtuálních voleb na Idnes.cz   mne mezi notoricky kandidujícími stranami zaujala jedna, která se o přízeň voličů v minulosti ještě neucházela -   Koruna Česká a hned se umisťuje na předních místech.
   Je to strana monarchistická, jak se praví v záhlaví na kandidátce. Připadám si tedy jako v pohádce: Oni chtějí, aby nám „zasepoddaným“ vládl král s šaškem u nohou? To určitě nemůžou myslet vážně… Vždyť jsme seskočili z prahu 3. tisíciletí a míříme s evropsky vztyčenou hlavou do nadějného 21. století, ve kterém není místo pro války, na jejichž počátku mnohdy stáli despotičtí monarchové nebo jimi podporovaní vojevůdci. Pak mne ale pod nezapomenutelnými dojmy z loňské výstavy korunovačních klenotů, kdy se lpělo na dodržování starodávných tradic a příkazů z časů Otce vlasti - Karla IV., napadá otázka: Kdo vlastně zrušil naše České královtsví?
   Českým zemím udělil dě
0 0
možnosti

Oskarovec 1

7. 6. 2004 20:34
tip
Myslím že dám svůj hlas Dr.Holejšovskému z ED SNK. Je to člověk s jasnou minulostí, vedl řadu jednání v Bruselu a vybudoval veterinární ústavy v CR na spičkové úrovni. Včera jsem ho měl možnost vidět v Praze před Ikeou, tak jsem si ho vyzkoušel z francouzštiny a zjistil jsem že umí dobře nejen tento jazyk. Jinak některé členy SNK moc nemusím, ale prefernčním hlasem se dá dost zamíchat pořadím. Má i pěkně webovky http://www.holejsovsky.cz/" target="_blank" rel="nofollow">http://www.holejsovsky.cz
0 0
možnosti

Dan 1

7. 6. 2004 20:42
Re:
Odkazy na jeho stránky se tu objevují podezřele často. Ještě zvláštnější, že jen na ty jeho a vždy od jiného nicku. Na Holejšovského bych si dal pozor už jen proto.
0 0
možnosti

Templ

3. 6. 2004 9:19
Výborně Dolly.....
Je to bývalá k...a. Na rozdíl od politiků, kteří to tutlají.
0 0
možnosti

VENDULA

2. 6. 2004 18:26
Listonoši...
...ty máš buď IQ šumící trávy, nebo jsi někým dobře zaplacenej
A neodpovídej, prosím, musel bych zvracet......
0 0
možnosti

Listonoš

2. 6. 2004 18:35
Re:
Jestli nechces zvracet, tak necum do zrcadla nebo se sebou neci delej nebo radsi vubec NEZER, at POJDES
0 0
možnosti