Diskuze

Členka irácké vlády atentát nepřežila

Zástupkyně irácké vládní rady Akila Hášimíová zemřela. Bojovala o život od sobotního atentátu. Útočníci ji postřelili do břicha poblíž jejího domu v Bagdádu, když pálili na její konvoj. Hášimíová měla být členkou delegace na zasedání OSN.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

black_Kamil

25. 9. 2003 21:45
pro barbudo
co tady pises dava smysl, musime s blackshadow prehodnotit nase stanoviska, ale az zitra black uz zapalil svicky...uz bezim.......
0 0
možnosti

moonraker

25. 9. 2003 13:11
byla to kolaborantska svine!
Dobre ji tak!
Spolupracovala s okupanty! Byla clenkou "vlady" jmenovane z Bileho domu, rizene z Bileho domu, ktera ma jedinou praci a to rabovat Iracke prirodni bohatstvi. Pritomnost "Irackych ministru" v tehle vlade ma vzbuzovat falesne zdani legimity jejich rozhodnuti, ktera posvetcuji tyto nelegitimni ksefty!
Uzavira s vladou opet v Bilem dome pro Irak katastrofalne nevyhodne zakazky placene Irackou ropou, aby se tech 100 mld USD co je valka stala jim mohlo vratit a k tomu jeste neco navic. Tohle tunelovani Iracke ropy bylo prvnim a poslednim zajmem USA rozpoutat tuhle valku!
Iracan se nemuze dopustit niceho horsiho, nez prave takhle zrazovat vlastni zemi.
Protoze se podilela se na rabovani vlastni zeme a spolupracovala s okupanty, dostala ta kolaborantska svine co zaslouzila! Doufam, ze nebyla posledni!
0 0
možnosti

blackshadow

25. 9. 2003 13:57
Re:
...tvůj příspěvek nemá žádnou úroveň a je zaneřáděn urážkami... uvědom si, že jsi na seriózním internetovém serveru a nepleť si hp se žumpou... vyjadřuješ se jako hulvát...
0 0
možnosti

Ataturk

25. 9. 2003 12:47
Příspěvek nulové hodnoty
Já jen, že se mi hrozně líbí, jak jsou nyní diskuse na IMladá Fronta (kupředu levá!!!) hezky upravené, bez sprostých slov či třeba nedej Bůh nehezkých rasisticko šovinistických nadávek na naše snědé bratry z východu či dolarové bratry ze západu. Jinak k tématu nic nemám, takže se ptám... CO TU KSAKRU DĚLÁM???!!!
0 0
možnosti

blackshadow

20. 9. 2003 18:14
terorismus
...já a Kamil jsme se zájmem přijali vyjádření prezidenta Bushe:“Přijmu dodatečná opatření nezbytná k uplatňování našeho práva na sebeobranu a na ochranu občanů a zájmů Spojených států“ ...tato opatření podle prezidenta mohou zahrnovat krátkodobé zvláštní operace a „jiná nasazení sil k provádění citlivých operací v rozličných místech celého světa“... mě a Kamilovi se líbí, že Bush s teroristy nevyjednává, ale likviduje je a bude-li to nezbytné, použije k tomu veškerou sílu, kterou Amerika disponuje...
0 0
možnosti

barbudo

20. 9. 2003 21:48
Re:
Drazí kakamilci. Potřeboval bych osvětliti, kterak se provádí právo na sebeobranu USA v Iráku a dále by mne zajímalo, kterak lze předem rozpoznat zájmy USA. Ještě mne napadá - je v světě ještě někdo jiný, kdo má právo na sebeobranu a kdo smí mít dokonce zájmy?
0 0
možnosti