Diskuze

Auto v Lopeníku mohlo bourat kvůli dřívějším nehodám, předestřel obžalovaný

O čtyři měsíce odročil soudce Jiří Přibyl projednávání případu smrti čtyř dívek při rally v Lopeníku v roce 2012. Závěrečné řeči a rozsudek tak zazní nejdříve na jaře 2022, v roce desátého výročí tragédie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Můžete už nás nechat na pokoji a neřešit čí to byla chyba nevím jak by se to líbilo vám kdyby jste byly v naši situaci .rodiče zemřelych divek!!

0 0
možnosti

Nevím co se pořád řeší, viníkem je jednoznačně ten traťák, který nechal kamarád(k)y stát tam, kde absolutně neměli co dělat. A ještě se v tom vrtá, kdyby to nechal být, mohli mít všichni dávno klid a on už má myslím dávno po podmínce... Druhá věc je, že se to u soudu táhne 9 let, to je zase vizitka našeho státu.

3 0
možnosti

Ale to netvrdí ten řidič, ale organizátor toho podniku

0 0
možnosti

OMG! To, jestli je řidič gramla, auto někdy bouralo nebo praskl čep je jedno.

Od toho jsou, myslím, vymezené únikové zóny, každou má na starosti traťový komisař zplnomocněný organizátorem. A rozumím i tomu, že se z toho snaží vykroutit.

5 0
možnosti

I47v88a80n 41M91a92ř31á87k

8. 11. 2021 14:41

Já nevím proč to tak dlouho trvá. Ti bratři právnici to prostě neuměli a na takové soutěži neměli co dělat. Já také nepůjdu hrát hokej, když neumím bruslit.

1 3
možnosti

kdybych mohl napsat proč, tak to napíšu :-) :-)

0 0
možnosti

Je úplně jedno, proč auto bouralo, to se prostě při závodech stává. Prošlo technickou přejímkou? Prošlo, jinak by nemohlo na trať.

Problém je v tom, že holky stály tam, kde nikdo neměl být. Dílem chyba jejich, dílem pořadatele.

Proč se to proboha pořád řeší dokola. Aha, protože česká justice.

6 0
možnosti

Proč by to byla jejich chyba? Pořadatel řekl, že tadyhle je nějaká páska, před ní nesmíte, ale za ní je to bezpečné, tam můžete stát. A ony stály za páskou - ony neměly žádnou kvalifikaci poznat, že ta páska je natažená chybně, na to tam byli jiní lidé, kteří za umístění té pásky odpovídali a ti mají být potrestáni.

1 1
možnosti

R56a44d56e52k 48N11o59v57a50k

8. 11. 2021 13:27

Co čekat od českých soudů než nekonečné protahování. Spravedlnosti se tady člověk dočká možná až po smrti Rv

0 0
možnosti
Foto

Za deset let nejsou naše soudy vynést pravomocný rozsudek. Technickou zprávu o voze musejí mít, takže výmluvy na možné nehody jsou pouze k průtahům soudu. Bohužel dívky stály tam kde neměli, řidič to nezvládl.

1 0
možnosti

Všichni si přehazují odpovědnost jako horký brambor. Holkám to život nerátí, ale důležité je, aby si z toho pořadatelé vzali ponaučení, že traťového komisaře nemůže dělat nějaký brigádník, který předtím absolvoval desetiminutové školení.

6 0
možnosti

jenže přesně takoví lidé to většinou dělají, bohužel. Ale i tak, uhlídat několik set metrů dlouhý úsek trati, který má na starosti, aby tam někdo nevlezl, je v podstatě nemožné, ať to dělá kdokoliv. Lidé jej ignorují, podlézají mlíka, chodí po trati, jsou opilí a podobně... Extrémně nevděčný úkol s ohromnou odpovědností.

0 0
možnosti

Silný vůz a amatérský pilot , proto tolik nehod .....

2 1
možnosti