Diskuze

Synot se soudí s majiteli pozemků u svého hotelu ve Velkých Karlovicích

Spor společnosti Synot Real Estate, která vlastní hotel Tatra ve Velkých Karlovicích, s majiteli okolních pozemků už se rozbíhá do tří směrů. Vsetínský okresní soud nyní začal hledat odpověď na otázku, zda měli majitelé právo nepovolit zřízení věcného břemene na pozemku, jak přislíbili ve smlouvě o smlouvě budoucí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Já vůbec nerozumím jak jsme si na hradišťsku toho šmejda a odsouzeného korupčníka mohli zvolit za senátora, to fakt lidi přes ty drobky co tu rozdal neviděli co je to za člověka?!?

1 0
možnosti
MP

M88a17r78t21i13n 53P75e34t90r

26. 11. 2019 9:53

Synot = Valenta, víc netřeba dodávat

6 0
možnosti

Daň za spolupráci se šmejdy. Jinak položení vodovodní přípojky v jiné než původní trase, je nová stavba. takže černá stavba, kterou lze řešit již při zahájení výkopu

6 0
možnosti
MT

Sice máte pravdu, ale jsem přesvědčený, že stavbyvedoucímu dal někdo do ruky nějaký "znalecký posudek" nebo něco na ten způsob, kterým zamával majitelům pod nosem a ti nevěděli, zda je to ok nebo ne. A než oběhali právníky a úřady, stavba byla i zakopaná.

1 0
možnosti
DP

Tak co bychom od pravomocně odsouzeného zločince chtěli že... Korupce ve fotbale, kauza Velké Karlovice, teď sklepy Mařatice, fungování díky neštěstí jiných lidí atd. Ani bych se nedivil, kdyby si na Ivoška už někdo někde počkal.

10 0
možnosti
JC

Je to znát. Není to tak dávno, kdy se producíroval na kdejaké akci a teď ho nějak záhadně není vidět.

2 0
možnosti