Diskuze

Ve Zlíně skončila dominance Starostů, volby těsně vyhrálo ANO

Pouhých třiadvacet setin procent hlasů dělilo dvě nejsilnější strany v komunálních volbách ve Zlíně. Starosty a nezávislé po dvou vítězstvích těsně porazilo hnutí ANO. V ostatních okresních městech Zlínského kraje starostové své strany k vítězství přivedli.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Další čtyři roky stagnace!

2 0
možnosti

Adámek nedokázal zajistit ani to, aby náměstí před jeho vlastní radnici bylo bez chlastajících a sprostě povykujících bezdomovců...i když je ve městě platná vyhláška proti pití alkoholu na veřejnosti...tak jaký složitější úkol by mohl zvládnout? milion výmluv na všechno, proč to nejde... bylo na čase udělat změnu...

3 1
možnosti
Foto

J32a83n 46Š26i48k

7. 10. 2018 11:05

Obyvatelé Zlína zřejmě zásadní změnu nechtějí. Škoda. Zlín čekají asi další čtyři roky stagnace. Adámek a spol.jsou alibističtí a ustrašení politici bez odvahy. Naději snad skýtá jen leadr ANO. Adámek měl skončit hluboko vzadu v propadlišti dějin, bez šanci na koalici.

9 4
možnosti

Teď bychom měli vyžadovat od koalice zveřejnění všech projektu, které slibovali před volbami, jak je 8 let připravovali a teď to rozjedou. Takže pojďme tvrde vyžadovat jaké jsou ty zásadní projekty a termíny ať nezůstane zase 4 roky jen u keců jak se připravuje na vše dokumentace, že pane Novák?

5 0
možnosti

Takže Zlín bude zase 4 roky opravovat chodníky, asfalt a před volbama se zasadí nový trávník. Škoda pro naše děti. Vím o čem mluvím, syn už je 2 roky v Praze, protože ve Zlíně prý chcipnul pes. Mladší tam chce také.

10 4
možnosti

S ti negativním lajkem souhlasím, taky se mi ten stav nelíbí.

0 0
možnosti

Hazardní magnát Valenta ve zlínském zastupitelstvu? No paráda...

2 0
možnosti

Gembleři to jistě vítají.;-D

2 2
možnosti

Těsně o 0,2% to je jen statistická odchylka. Ale jo propaganda potřebuje vítěze.

0 6
možnosti