Diskuze

Ani okurková, ani klíčková? Jak probíhá hledání nebezpečné bakterie

Ve světle posledních informací lze jen těžko říct, zda se pátrání po bakterii způsobující krvavé průjmy blíží k závěru či ne. Přesto už se začíná vyjasňovat. Co tedy víme o "okurkové" bakterii a proč byly klíčky tak vážně podezřelé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gamehoror

8. 6. 2011 20:03
Divný, já myslel že za všechno můžou komunisti.

0 0
možnosti
V

Vcelda

8. 6. 2011 11:31
Je to tak

Vzhledem k dramaticky sníženým cenám okurek a další zeleniny je nejvyšší čas rozšířit fámu, že krvavé průjmy způsobuje benzin, voda, plyn a elektřina….

0 0
možnosti
MK

enpassant

7. 6. 2011 22:35
Oprava

Dovolil bych si opravit v článku zavádějící text: "... ženy ve středním věku, které častěji než jiné skupiny obyvatel jedí zdravě..." na přesnější "... ženy ve středním věku, které častěji než jiné skupiny obyvatel jedí zeleninu, často nemytou ... ".

tvoří ženy ve středním věku, které častěji než jiné skupiny obyvatel jedí zdravě Zdroj: http://technet.idnes.cz/ani-okurkova-ani-klickova-jak-probiha-hledani-nebezpecne-bakterie-py6-/veda.aspx?c=A110606_171955_veda_mla

0 0
možnosti
D

dampfer

7. 6. 2011 21:56
Zdá se

že nikoho asi nenapadlo, že se tu toulá jeden nebo parta vyškolených lotrů, kteří na pokrm nastříkají bakterie, tu na rajče, okurku, fazoli, následovat může maso, voda atd. Vždy jen trochu a vždy na jiný sortiment-- nezjistitelné !!

0 0
možnosti

Host

7. 6. 2011 21:42
Geneticky prispôsob. črevná baktéria Escherichia coli-E.Coli

http://www.cas.sk/clanok/190045/revolucia-v-energetike-lacna-bakteria-bude-vyrabat-ropu.html

nie je to ta ista bakteria s ktorou sa pred pol rokom chvalili ze nahradi ropu?

a zrazu je naznama

0 0
možnosti
TK

Host

7. 6. 2011 21:38
Podle rozšíření bych to viděl

na nějakou síť fasfoodů.

0 0
možnosti
GER

Gemars E. Rommel

7. 6. 2011 20:59
Zas reklama na farmaka?

0 0
možnosti
MM

Host

7. 6. 2011 20:51
Jen tak

Nakonec bude zdroj domácí jitrnice v přírodním střívku ze spola-chcíplého prasete (kafilerní klobásky si už Němci jednou vyrábeli).. Jinak v jogutu a jogurtovači se bakterkám daří také skvěle... :D... a UHT mléko Vám fakt blbě jogurtuje...

0 0
možnosti
MM

Host

7. 6. 2011 20:52
Re: Jen tak

A málokdo jí salát bez dresinku...

0 0
možnosti
AR

Host

7. 6. 2011 20:49
...

proč to hledají tak blbě? Jednoduše sjedu účtenky z obchodů, co bylo nakoupeno, pokud je nemám tak podle výpisu zjistím , kdy bylo nakupováno, podle kodu nakupu si u prodejce zjistim co bylo nakoupeno, porovnám s dalšími nakaženými a otestuju, to co se vyskytuje u všech...testovat klíčky, které nikdo ani nemusel jíst jen kvuli toho, že se vnich bakterie obvykle objevuje mi příjde jako by se někomu nechtělo makat a testuje jen to co se mu chce...

0 0
možnosti
J

Jozef5000

7. 6. 2011 20:56
Re: ...

R^!

0 0
možnosti

Host

7. 6. 2011 20:47
Hmm ..

A nebude třeba Petriho-misková ?

0 0
možnosti