Diskuze

Volejbalistky si o titul nezahrají. Velké zklamání, zní z Olomouce

Český volejbalový svaz předčasně ukončil kvůli koronaviru extraligu žen. Důvodem je karanténa ve dvou týmech a velký počet nakažených v dalším. Mistryněmi se ještě před začátkem semifinále staly vítězky základní části z Dukly Liberec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Do půlky dubna času dost, série šly určitě zkrátit nebo hrát final four. Mělo se rozhodnout sportovní cestou. Nebo jít cestou kontumací, což hrozí např. v hokejovém play off

2 0
možnosti
RM

Pane předsedo, pokuď chcete obhájit vaše rozhodnutí, měli byste zde nebo na uvedeném linku zveřejnit názory jednotlivých členů a výsledné rozhodnutí AVOK.

0 0
možnosti
RM

Svaz nevyužil všech sportovních možností aby se rozhodlo na hřišti a rozhodl stejně jako v loňském roce u zeleného stolu. Olomouc byla jediným družstvem, které nebylo celou extraligu v karanténě. Od začátku sezony dodržovalo systém, který jim pomáhal udržet zdravotní stav hráček. Ostatní kluby se s tím patrně mimo Liberce takovou práci nedaly, ale v koncovce na to doplatila pouze Olomouc. Pan předseda svá rozhodnutí opírá péči o zdraví hráček a především snahou o otevření hal pro mládež, což s rozhodnutím o výsledku extraligy nijak nesouvisí.

Na stránkách livesportu.cz jsou průběžně uváděny výsledky zahraničních extralig volejbalu. Jsou tam odehrané zápasy, kontumace jiných v důsledku Covidu i odklady zápasů. Žádná liga nebyla ukončena předčasně a všechny se dohrávají, mimo české extraligy, výsledku práce pana předsedy Pakosty. Gratulace.

2 0
možnosti