Karlovarští volejbalisté

Karlovarští volejbalisté | foto: Martin Stolař, MAFRA

Trenér Karlovarska: Za výhru vděčíme servisu, který nám hru zjednodušil

  • 0
Před polovinou základní části si volejbalisté Karlovarska po hladké výhře v Příbrami upevnili vedení v extralize a mají jednobodový náskok před Českými Budějovicemi. Karlovarští prokázali své kvality a zvítězili 3:0 za hodinu a čtvrt. „Karlovarsko nám ukázalo, proč je první v tabulce – zkrátka nás rozsekali servisem,“ zhodnotil příbramský kapitán Michal Kriško.

To potvrdil i jeho karlovarský kolega Filip Rejlek, společně se svým spoluhráčem Lukášem Vašinou nejvíce bodující hráč v zápase, oba nasbírali po šestnácti bodech.

„Servis byl jedním z našich úkolů od trenéra, který jsme splnili, protože jsme z posledních dvou zápasů Příbrami věděli, že můžou být nebezpeční, potrápili nejednoho favorita. Soustředili jsme se hodně na podání, podařilo se nám Příbram odtlačit a tím byl ten krok k vítězství o něco snazší, i když Příbram hrozila a museli jsme zůstat koncentrovaní až do konce, protože se tu nehraje jednoduše, atmosféra je bouřlivá, diváci jsou skvělí, takže jsme velice rádi za tři body.“

„Tušili jsme, že se doma budou chtít opřít o servis a v podstatě, jsme jim tu jejich zbraň otočili v náš prospěch, neboť nám servis extrémně šel a v ten moment to bylo jednodušší. Jsme hrozně rádi za vítězství a přikládám to hlavně servisu, který nám hru zjednodušil,“ potvrdil i karlovarský trenér Jiří Novák.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž