Diskuze

Volejbalisté zdolali i Nizozemce a v Evropské lize vyhráli skupinu B

První turnaj po koučem Bernardem českým volejbalistům vyšel. Ve třech zápasech ztratili jediný set a po výhře nad 3:1 nad Nizozemskem ovládli úvodní turnaj skupiny B Evropské ligy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

HALODOLI

28. 5. 2012 14:52
Proč se na volejbal zapomíná

Na volejbal zapomínají všichni jsme zvědaví zda bude nějaký přímý přenos nebo alespoň záznam dokud budou v ČT staré struktury tak to bude jen fotbal a hokej je to tak, že pan Otakar Černý to jinak neumí.Rv:-(

0 0
možnosti
SS

mazac

28. 5. 2012 15:11
Re: Proč se na volejbal zapomíná

Já sám jsem tento problém s ilustračními fotkami bombardoval několikrát, ale vždy to dopadlo stejně.

"Jako když hrách na stěnu házíte". No prostě a jasně, dělají z nás blbce, ale patrně se musí šetřit . Ale film, který

se ušetří ,slouží pak v bulváru na rychlokvašné celebrity. Rv

0 0
možnosti
OK

OK5

27. 5. 2012 18:59
Foto

To je takový problém sehnat nějakou aktuální fotku?! ... Bohatě by stačilo zavítat například na web volejbalového svazu. Ale dát k příspěvku o tom, jak (v podstatě nová) česká reprezentace vyhrála jeden z turnajů Evropské ligy, fotografii z (nepletu-li se) loňského ME, na níž jsou navíc Ticháček a Pláteník - kteří pro letošní sezonu odmítli reprezentovat - společně s Popelkou - který sice v širším kádru reprezentace je, ale do konečné dvanáctky se pro tento turnaj Evropské ligy nevešel, mi přijde jako né úplně logický tah...Nad problémy podobného charakteru tu ale už bylo v diskusích několikrát naráženo a výsledek je stále stejný (= nulový)...Někdo si může říct, že je to pouze detail, nicméně právě podobné "detaily" ukazují, je-li práce dělána správně a poctivě ... Ale co, spokojme se s tím, že se volejbalové informace (alespoň kusé a pouze částečně) dostávají do povědomí širší sportovní veřejnosti - anebo se o to idnes jako jeden z mála internetových deníků pokouší.. děkuji :)

4 0
možnosti
MJ

zdaleka

27. 5. 2012 21:04
Re: Foto

podepisuji v plnem rozsahu

0 0
možnosti