Diskuze

Azarenková: Někdy mi nezbývalo na oběd. Po postupu se zajímala o NFL

Že jsou profesionální tenisté na velkých turnajích pod tlakem? Pche, to není žádný tlak, myslí si Viktoria Azarenková. Běloruská hráčka, šampionka Australian Open 2012 a 2013, v Melbourne zavzpomínala na těžké začátky kariéry. Po pondělním postupu do čtvrtfinále přes Barboru Strýcovou se zajímala o výsledky amerického fotbalu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J89a77n 21S31e68k63y57r75a

25. 1. 2016 16:45

No opravdy uzasny clanek autora ktery nevi nic o americkem fotbalu ani o tom, jak se pisou americka mesta. Muze mi nekdo rict co je to za mesto "Denverus"??

Tenistka se bat nemusi, Australian open konci 31.ledna a superbowl je 7. unora. Jediny kdo se musi bat je autor tohoto clanku[>-]

1 1
možnosti

Denverus je zcela obyčejný překlep (zdvojené "s") - mělo tam být "...sledovat souboj Denveru s Carolina Panthers".

Normálně to nedělám, gramatikou v příspěvcích se nezabývám, ale když už jste si začal, tak bych se rád vás, autora opravdu úžasného příspěvku, který neví nic o diakritice ani interpunkci, zeptal, co je to "uzasny", "clanek", "ktery", "nevi", "americka/americkem", "pisou", "mesto/mesta", "muze", "nekdo", "rict", "bat", "musi/nemusi", "konci", "unora", "jediny", "clanku". A až budete dávat dohromady odpověď, tak mi prosím připište, od kdy se Australian Open píše s malým "o" - z toho by se totiž dalo zase usuzovat, že vy nevíte nic o tenise. Rv

3 1
možnosti

Tak to s tím asi souvisí i ten řev, řvala u tenisu hlady a už jí to zůstalo. :-P

0 0
možnosti

J38i31ř48í 26F86o29g64e14l

25. 1. 2016 15:32

Nikdy nevypadala, že by kaloricky strádala.

0 0
možnosti

To, že někdo jí málo a nepravidelně ještě neznamená, že musí bejt hubenej. Naopak... Čím častěji se tohle děje, že vynecháváš oběd, večeři, místo jídla si dáš sendvič a tak... protože nestíháš... tak tím jsi tlustší. Vím, o čem mluvím, práce mi dává tak zabrat, že na jídlo není čas. A protože jím tak, jak jím (čili málo a blbě), taky vypadám, že kaloricky nestrádám... :-)

0 0
možnosti

Finále superbowlu je až 7.2 myslím

0 0
možnosti

Těžko říct, jestli stihne z Austrálie sledovat souboj Denverus s Carolina Panthers. Na Australian Open totiž zatím válí.

Zdroj:http://sport.idnes.cz/tenisove-australian-open-azarenkova-vyradila-strycovou-super-bowl-1gd-/tenis.aspx?c=A160125_121507_tenis_bem

Tak to je naprosto úžasná vtip ;-D Superbowl je za 14 dní. To už Vika asi těžko bude někde v Austrálii. Ale jak ji nemám rád, tak za Broncos má u mě spoustu kladných bodů;-)

2 0
možnosti

Nedostala jeden oběd a je z ní chudák co v mládí hladověl? To může napsat opravdu jen ťululum.

4 2
možnosti

Já si spiš myslim, že ji učaroval ten kvotrbejk Manyng. Mí Pekrs vypadli, tak taky bodo přát Denveru. Musi to těm panterom nandat.

2 2
možnosti