Diskuze

Kontroly, hlídky, policejní psi. Když se turnaj mění v pevnost

Stačí se jen přiblížit k areálu u Bouloňského lesíka – a zjistíte, že je něco jinak. „Otevřete batohy, prosím,“ vyzývá rázně jeden z členů ostrahy. Pak ho sice prohlédne jen letmo, ale nejde zdaleka o kontrolu poslední. O kousek dál čeká ochranka s detektory kovů – a při samotném vstupu do areálu musí návštěvníci obsah zavazadla ukázat ještě jednou a nechat se prohledat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak pokud je rozhodnuto o konci této civilizace a dle plánu zahájena islamizace Evropy, na kterou se díváme s otevřenou pusou - pak je s podivem, že nás nechali ještě tento turnaj uspořádat letos. Naposledy?

0 0
možnosti

J33i49ř87í 55P54o24u25r

23. 5. 2016 11:15

Musím říct, že v minulých letech byly kontroly opravdu hodně v pohodě. Bohužel se obávám, že zabránit útokům je nemožné, zvlášť pokud se někdo odpálí nebo začne pálit na fanoušky co např. čekají na vstupu. To může být v určitém čase až stovky lidí, možná více. No a začít to šít do lidí např. na hlavní části mezi kurty Suzanne Lenglen a Philippe-Chatrier to by byla slušná řež. Budu pořadatelům držet palce a více prohlídek rád vydržím!!

1 0
možnosti

Úplně zabránit aby tam nějaký magor s ručníkem na hlavě nespáchal nějakou neplechu nejde. Lze jen snížit možnost, že se něco takového stane.

Protože to by jste pak museli udělat osobní prohlídku (včetně tělních dutin) u všech návštěvníků. Pak by bylo potřeba perfektně zkontrolovat všechny prostory (nereálné). Pak zkontrolovat ty co kontrolují...

Takže opatření do jisté míry může něčemu zabránit, ale spíše je to demonstrace síly a uklidnění návštěvníků.

0 0
možnosti

No uklidnění. Můžu vám říct, že po Charlie Hebdo se kontrolovalo velice podobně - jel jste autobusem, nastoupila ozbrojená benga, kontrolovaly se lístky, prohledávaly batohy. Když jste šel nakoupit nedejbože s batohem nebo taškou, musel jste ji nechávat na informacích před obchodem, jinde vám tašku aspoň prohledali a pak pustili dál... A můžu vám říct, že moc mě takovejhle přístup neuklidnil, spíš naopak :-)

0 0
možnosti

V té záplavědůležitých zpráv jaksi zanikla informace o absolutní degradaci demokracie vTurecku.Kde si v parlamentu odhlasovali zrušení imunity.Ale pozor ne provšechny poslance,ale zruší imunitu jen 138 poslancům.Samozřejmě nejvíce totopostihne stranu HDP jenž zastupuje Kurdy.Chápete to někdo bude mít imunitu aněkdo ne,krásná ukázka demokracie v podání Turecka.Samozřejmě se okamžitě strhnehon na čarodějnice,a většina těchto poslanců bude souzena a vězněna.

A těmtolidem jsme vydáni na milost.Tito lidé budou mít bezvízový styk.Tito lidénemusejí splnit vůbec nic a přes vydírání se dostanou do EU.Turek může udělatcokoliv a EU zareaguje tak,že strčí hlavu do písku.Pokud problém není vidět,takproblém neexistuje.

Zdroj:

http://www.theguardian.com/world/2016/may/20/turkish-mps-vote-lifting-immunity-from-prosecution

0 1
možnosti

Článek byl aktualizován(nebo jsem to špatně pochopil).Ve zkratce o imunitu přijde celý parlament,ale protože je HDP v menšině bude to znamenat totéž. Tedy likvidaci strany HDP.

PS:jiný zdroj zase uvádí tu původní variantu co jsem napsal,ale nechci nikomu křivdit tak uvedu obě varianty.

0 0
možnosti