Diskuze

Poslední zápas s Halepovou? To bylo jak Tom a Jerry, řekla Strýcová

Byl sice teprve čtvrtek, do víkendového zápasu relativně daleko, přesto už v tribunách klužské haly Polivalenta posedávala necelá tisícovka diváků. Skupina převážně místních školáků disciplinovaně sledovala výměny tenistek Barbory Strýcové a Petry Kvitové, které se chystaly na víkendový Fed Cup s Rumunskem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Mimo téma: Po včerejším vypadnutí Rosola v Sofii jako by pro iDnes turnaj skončil. Stejně tak turnaj v Montpellieru. Že zde nejsou žádné výsledky.

2 0
možnosti
PH

Nechal bych na tomhle povrchu hrát Báru

4 0
možnosti

Petře nevěřím. Niculescu by snad porazila, ale na Halepovou na tomhle povrchu nemá. Budou se hrát dlouhé výměny a ty ona nezvládá.[>-]

0 0
možnosti
JV

J62i42ř90í 69V35i48m31r

4. 2. 2016 16:31

JAZYKOVÝ KOUTEK:

"Byl sice teprve čtvrtek, do víkendového zápasu relativně daleko, přesto už v tribunách klužské haly Polivalenta posedávala necelá tisícovka diváků."

Ne NECELÁ, ale TÉMĚŘ nebo SKORO!

2 10
možnosti
PN

Já jsem teda taky hnidopich, ale tady žádné pochybení nevidím.

4 0
možnosti
MH

Tak je to výhoda domácích vybrat kurt, aby seděl co nejvíce vlastním hráčkám, my samy děláme pro Petru a spol. superrychlé. Na pomalém se obavám, že to budou mít Petra a Karolína hodně těžké, ale držím palce. Myslím, že by nasazení Barbory proti Halep nemusel být zas tak takticky špatný tah.

4 0
možnosti