Diskuze

Kosťuková: Už vím, jaké Rusky opravdu jsou. A Kvitová pomůže prolomit mlčení

Dvacetiletá Marta Kosťuková je vášnivá dívka. Stačí s ní chvíli mluvit nebo ji pozorovat na dvorci. Zaťatá pěst. Žár v očích. Gesta hecující obecenstvo k hlasitějšímu povzbuzování. Tvář zalitá zklamáním po zkaženém úderu. A taky slzy dojetí při hymně na slavnostním nástupu před kvalifikací BJK Cupu mezi Ukrajinou a Českem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Slušní lidé jsou na straně statečné Ukrajiny. Spodina a kolaboranti na straně putinovských rusáckých nácků. Howgh!

9 0
možnosti
EH

Vy ale pane Zieglere nejste moc slusny clovek. Pouze spatne informovany.

0 7
možnosti
JZ
EH

Ten konflikt zacal, krome jineho tim, ze Ukrajinci zakazali Ukrajincum mluvicim rusky, rustinu pouzivat. Dale ukrajinsti fasiste povrazdili cca 4000 civilistu z ruske narodnostni mensiny na vychode Ukrajiny (to je potvrzeno i z nezavislych zdroju). Ukrajinci nejsou schopni podivat se na sebe kriticky.

2 9
možnosti
JZ

Žádný zákaz ruštiny na Ukrajině neexistuje.

5 0
možnosti
SB

To, že ta Ruska nechápe, proč se Ukrajinka cítí strašně, mi připomíná chování Rusů mezi listopadem 1989, kdy padle starý režim, a červnem 1991, kdy odešel poslední ruský okupant.

Bydlel jsem tehdy v jedné vesnici nedaleko mladé Boleslavi, kde měli posádku. S několika oficíry jsem se dal do řeči a už jsem mohl říkat to, co jsem si myslel.

Oni nechápali, že je tady nechceme.

"Padl u vás režim, ale je to vaše země a nás se to netýká! Proč bychom tady nemohli nadále zůstat, nechat vás žít si po svém a my bychom tady také žili po svém, měli bychom tady svá vojenská cvičiště jako dosud a potkávali se pouze na chodnících Mladé Boleslavi, ale vzájemně bychom si nepřekáželi?"

Sam nesnesou ani pomyšlení, že nějaká jiná země, která s Ruskem ani nesousedí, vstoupila do NATO, ale nechápou, proč nám by měly vadit je ́jich vojenské síly rozmístěné přímo na našem území.

16 1
možnosti
VH

Nejsilnější a možná i nejvíce vypovídající je to: "Mám se strašně. Šíleně" - "Proč? Co se stalo? "

To člověku hlava nebere.... Hodnotový svět Rusů asi nepochopíme...

28 0
možnosti
PJ

Dezoláte Cabáku, nezapomeň, že vám váš guru zakázal nosit rusácký vlajky na zítřejší sraz bezzubých morálních trosek. To Zetko si radši taky odpárej.

13 2
možnosti
JN

Docela by mě zajímalo, zda "sportovní" redakce iDnes včera fandila víc Vondroušové nebo Kosťukové... :-)

2 26
možnosti
JK

Už jste dlouho nenapsal nějaký úderný blog o omezování nešťastných ruských sportovců. Nebo co třeba téma ,,Statečnost Orbána v boji proti EU a proradnosti paní Pekarové".;-D

17 2
možnosti
JM

Po tomto rozhovoru už mi to její hekani při hre tolik nevadí....

15 1
možnosti
JK

Už teď jste vyhráli. Ruský a proruský odpad nikdy nevyhraje i když je schopen zničit ještě spoustu životů. Chce to víc sportovců, jako je Petra, Barbora, Andy a další. Čím víc budete slyšet, tím lépe.

45 3
možnosti
Foto

Vy jste slyšet už teď, ale že by to pomáhalo, nezdá se mi.

4 16
možnosti
KL

Rozumna mlada zena

26 5
možnosti