Diskuze

Perfektní start roku. Dočká se Plíšková i grandslamového průlomu?

Za každé eso pošle na požáry zdevastovanou australskou přírodu 200 dolarů. „Protože vaši zemi miluju,“ napsala na Instagram tenistka Karolína Plíšková. A že k tomu má důvodů! Nový sportovní rok začala nejlépe, jak mohla. Poprvé v kariéře obhájila titul, když si přesně po roce opět potěžkala trofej z Brisbane.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Další z článků z kategorie "absolutně o ničem". V Brisbane v posledních letech hrála vždycky dobře, v Melbourne to ale zas tak slavné nebylo. Samozřejmě to letos může prolomit, notabene když bude druhá nasazená, ale brát to za jistotu mi připadá mimo. Konkurence je velká, na hardech vůbec největší.

1 2
možnosti

platím 450 000 na daních ročně a cením si, že plíšková neikasuje nic od státu. to ale neznamená, že nemám podezření, že zápasy někdy ovlivní.

0 0
možnosti

Tak ano, ovlivní je tím, že jí to někdy jde líp, někdy hůř. Tak jste to myslel?

3 0
možnosti

Ósaka je v dobré formě. Pokud nad ní zvítězila, může v současnosti porazit kohokoliv ..

0 0
možnosti

Ósaka je v dobré, ale nikoli v top formě, což bylo vidět zejména v třetím setu, který psychicky nezvládla a Karolíně to dost usnadnila. Taková věc u ní není moc obvyklá. Ne že by nebyla cenným skalpem, ale rozhodně to neznamená, že teď Karolína porazí každou.

0 0
možnosti

A teď nám Kvěš vysvětlí, proč KP ten grandslam nevyhraje :-)

2 1
možnosti