Diskuze

Francouzi jsou v semifinále Davis Cupu, Španělsku chybí jediný bod

Tenisté Francie už prošil do semifinále Davis Cupu. V Německu už vedou 3:0. Rozhodující bod hostů získali Jo-Wilfried Tsonga a Michael Llodra ve čtyřhře nad domácím párem Philipp Petzschner, Christopher Kas. Loni Francie neuspěla ve finále, její poslední daviscupový triumf je starý deset let.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tommr

9. 7. 2011 14:32
za normálních okolností bych asi přál USA

ale ted jsem docela rád že Španělsko boduje i bez Nadala. Poslední dobou mě totiž to jeho neustálý fnukání a kopání okolo sebe po každý prohře dost vytáčí a jsem proto moc rád že se ukazuje že jeho nepřítomnost neznamená pro Španělsko prakticky žádnou komplikaci ... !   

A co se týče fanoušků tak myslím že nejsem sám kdo naopak Nadalovu nepřítomnost dokonce uvítá. Docela rád se občas podívám i na jiný tenisty a nemusím neustále vidět jen Nadala hrabajícího se celej zápas v řiti, Federera nebo Djokoviče ... ;-)

0 0
možnosti

Chmelař

9. 7. 2011 12:37
Roddick

Ten je poslední dobou nějakej marnej... Jinak Američani vyhrajou čtyřhru a rozhodne se v neděli. Myslím ale, že rozhodující zápas byl hned ten první - Fish měl Lopeze porazit, ale nedokázal to a jeho porážka je pro Američany konec.

0 0
možnosti