Diskuze

Češi sestupují z elitní skupiny Davis Cupu, Rosol i Veselý prohráli

Po jedenácti letech opouští Češi elitní skupinu Davis Cupu. V nizozemském Haagu nestačili na domácí výběr a prohráli 2:3. Před nedělními singly zbývalo výběru kapitána Navrátila vyhrát jediný zápas. Jenže Jiří Veselý podlehl Robinu Haasemu 1:6, 6:1, 3:6 a 4:6 a Lukáš Rosol nestačil na Thiema de Bakkera 6:3, 4:6, 4:6, 4:6.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P53e31t12r 31K35a35l66a

19. 9. 2017 19:25

A co jste čekali od Rosola a spol proboha? Jedna výhra a pak výbuch,labilove

0 0
možnosti
JM

Je to sport.Kapitán slavil roky úspěchy.Ale nedorostla nám další generace.Vždyť Rosol spadl v žebříčku někde od nadějné čtyřicítky ke konci dvoustovky.Jak tady někdo radí dát do čtyřhry fyzicky zničeného Veselého,v tom to asi není.

0 0
možnosti
JC

J53a41n 48C37e60p47e36k

18. 9. 2017 10:46

To je opravdu umění prohrát, když vedu 2:0.

1 2
možnosti
JV

Navíc mít vyhraný první sady v obou nedělních dvouhrách;-O

0 0
možnosti
AM

Prokaucovany vyhrany zapas. Pokud vedu po patku dva nula, tak skusim dorazit soupere uz ve ctyrhre, a nesetrim hrace na nedeli. Ta uz by mi za stavu tri nula mohla byt ukradena. S Pavlaskem mel nastoupit Vesely.

1 0
možnosti
PV

P78e10t89r 62V93r73a87n40i77k

18. 9. 2017 13:16

Veselka ctyrhru odmitl, ze je vystaveny.

0 0
možnosti
LB

Vtip je v tom, že v kontextu celé sezony hrál Lukáš opravdu nadstandardně, a to i v neděli. V pátek dokonce výborně. Bohužel v tu neděli už to nestačilo. Pokud jde o Holanďany, Haase si nakonec uhrál své a De Bakker hrál výborně i v pátek s Veselkou, jen se vyházel (104 UE). V neděli se snažil hrát stejně v prvním setu, ale pak pochopil, že Lukáš nepřetlačí, tak hrál údržbu, nutno říci výborně. A k tomu skvěle podával. Nemůžu si pomoct, ale pokud Veselý opravdu řekl Navrátilovi, že čtyřhru hrát nechce, aby si odpočinul, tak měl Haaseho v neděli porazit, fakt se nedalo čekat, že Lukáš zvládne oba dny, celoroční mizerie se nemohla aspoň jednou neprojevit...

2 0
možnosti

Přijde mi neuvěřitelné, že se tady neustále někdo naváží do Berdycha. Prostě tam nebyl a důvody jsou docela pochopitelné. OK, po pátku se zdálo, že nám štěstěna přála a pro jednou to ještě vyjde a zachráníme se. Je pochopitelně trapné vést 2:0 a prohrát 2:3 se soupečem levelu NL, ale to je prostě odraz reality. Nakonec, asi férově, to nevyšlo. Žebříček nic neznamená, podívejte se, kdo třeba vyhrál ženské USO. Rozhoduje se vždy v danou chvíli na kurtu, rozhoduje hlava. A tu, jak všichni víme, má Veselý špatnou a na Robina v neděli neměl. Rosol jen potrvdil svojí nevyrovnanost a nekvalitu proti mimořádně nadstandartně hrajícímu soupeři. Zásadní chyba nebyla neděle, nikdo nepočítal s tím, že povedeme po pátku 2:0. Chyba byla čtyřhra. Jestli si po pátku Vesselý vyžádal volno, tak je prostě zoufalec. Je to lenochod normálně, ale 4hru by prostě odchodit měl, když už chtěl reprezentovat a restartovat se pro zbytek sezóny. Dobrý příklad byl Haase. Nenalhávejme si neustále, že do světové skupiny patříme. Nepatříme, za Berdychem a Štěpánkem je velká černá díra, nemáme žádnou adekvátní náhradu. PS: A ať se nikdo nezlobí, ale rozverné popíjení koly s čímsi na lavičce, stříbrné tlusté řetězy na krku a namachrované odplivávání k repre tenisu nepatří. Styděla jsem se.

10 0
možnosti
FS

Strašné zklamání [>-]Rv!!!!

Jednoznačně tím, kdo způsobil prohru tenistů Česka v baráži a jejich vyřazení z A skupiny Davis Cupu je Tomáš Berdych !! Nechci víc slyšet v médiích jméno tohoto vlastizrádce ! S tak špatnými hráči jakými jsou Rosol a Veselý není žádná naděje na udržení Česka ani v B skupině.

0 12
možnosti
DK

Evidentně jste ožralej. Samozřejmě, že kvalita týmu s Rosolem a Veselým, je pořád na úrovni baráži o A skupinu. Udrží se v pohodě.

5 0
možnosti
JH

Páni redaktoři se ani jednou nezmínili jakých výsledků Bakker v posledních 3 měsících dosáhl. sice to byli turnaje Futura, ale většinou až ve finále. A jeho postavení v žebříčku ATP v nedávném čase 42 místo. Jeho hra byla vynikající. Tu plno lidí pláče ohledně sestupu, uráží Berdycha. Jenže Berdych do 80 let hrát nebude a momentálně máme ještě v nabídce Šafránka, Koláře, Šátrala. Podívejte se, kde byli Švédové za éry Wilandera, Edberga.... a kde jsou nyní.

4 1
možnosti
MC

Proto jsem neveril, ze Rosol ten treti bod ziska. A zas je videt jak se v patek Vesely snazil a nadrel, kdyz Bakera zdolal. 2-0 a stacil bod. Ctyrhra lepe postavena, by ho prinesla.

0 1
možnosti
PK

Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně, jak praví přísloví. Vtipná mi přijde fotka v úvodu, jak Rosol odchází z pacu s batohem na zádech a symbolicky tak opoluští světovou skupinu. :-)[>-]

4 0
možnosti
PK

L, l ti tam chybí chlapče. Správně je 'z placu'.

0 1
možnosti
MC

Dle predpokladu melo byt o prvnim ucastnikovi svetove skupiny rozhodnuto v Japonsku a on se tam nyni hrá ctvrty zapas za stavu 2-1 pro domaci.... Alespoň je co sledát.:-)

0 1
možnosti