Diskuze

Také Murrayho souží zdraví: Počkám si na nejlepší radu. Udrží trůn?

Rval se, možná i riskoval. Jenže měl důvod: pro Andyho Murrayho je představa, že by „doma“ ve Wimbledonu vzdal zápas, takřka nemyslitelná. „Na konci už to bylo trochu trápení,“ uznal. Loňský titul neobhájí, jeho trable s kyčlí poslaly dál Američana Querreyho. Světová jednička Murray proto vyhlíží přestávku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Andy je bojovník a Wimbledon prostě vzdát nemohl. Ze nebude jednickou, na tom svět nestojí. Pro Británii udělal hodně, teď je čas na rodinu a dát se dohromady. Prosazoval se v konkurenci 3 vynikajících hráčů, myslím, že na sebe může být náležitě hrdý.

0 0
možnosti

Udělal by líp, kdyby vzdal jako Djokovič. Nemá smysl hrát přes bolest a věřit v zázrak. Ten v jeho případě vypadal 6: 1, 6 : 1 Rv

1 0
možnosti

Andy je dobrý chlap, věděl, že už mu jeho stav nedovolí bojovat o vítězství, ale chtěl dopřát Samovi radost ze hry, z vítězství....i divákům.

0 2
možnosti

Murray letos a světová jednička? Hraje špatně a nemá šanci. Jedničkou bude brzy buď Nadal a nebo Federer.

1 0
možnosti

Jednoznačně, vzhledem k tomu, že Federer po Wimbledonu do konce roku obhajuje 0 bodů, Nadal 370, Djokovič 3740 a Murray 5460 a Nadal bude po Wimbledonu na Murrayho ztrácet 285 a Federer při výhře na Wimbledonu 1205 bodů.

1 0
možnosti

Jak mohou napsat, že jediný adept na jedničku byl Djokovič? Nadalovi teď stačilo postoupit do semifinále a byl by jedničkou. Po Wimbledonu bude jasná dvojka a ztrácet necelých 300 bodů. O ty Murray přijde hodně brzy. Je otázka jak bude v létě hrát Federer, ale myslím, že nadal se na chvíli na post jedničky podívá.

8 0
možnosti