Doporučujeme

Obhájí Slavia titul? Takhle se její hráči radovali před rokem.

Obhájí Slavia titul? Takhle se její hráči radovali před rokem. | foto: Michal Doležal, ČTK

Vychytá Mensator hokejisty Slavie? Podle bookmakerů ne

  • 0
Před rokem se o hokejovém mistrovi rozhodovalo až v posledním sedmém utkání. Titul získala Slavia, která pokořila Karlovy Vary. Letos se ve finále play-off potkají stejné kluby. Obhájí Pražané titul? Ano. Tedy alespoň podle sázkových kanceláří.

"Teď to bude úplně jiná série, je to rok zpátky. Určitě budeme chtít Slavii loňskou porážku vrátit," řekl po klubové internetové stránky obránce karlovarského týmu Roman Prošek.

Podle kurzů to ale bude mít úřadující vicemistr těžké. Průměrně se na karlovarský titul sází s kurzem 2.12. Pokud chcete vložit peníze právě na celkové vítězství outsidera, můžete nejvíc vydělat u Chance a Sazky - obě vypsaly kurz 2.25.

Kdo bude hokejovým mistrem?

Srovnání kurzů na sérii Slavia - Karlovy Vary

Slavia: 1.60, 1.60, 1.50, 1.65, 1.50, průměr 1.57
Karlovy Vary: 2.05, 2.06, 2.25, 2.00, 2.25, průměr 2.12

Kurzy jsou v pořadí: Tipsport, Fortuna, Chance, Synot Tip, Sazka.

Na Slavii tolik nezbohatnete. Sázkaři si v případě jejího úspěchu průměrně přijdou na zhruba 1.6násobek vsazené částky. Nejvyšší kurz vypsal Synot Tip (1.65).

Karlovarský tým zatím zdobí defenziva. Skvělý je hlavně brankář Lukáš Mensator. Proti Slavii ho ale podle všeho čeká hodně práce. Vždyť obhájce trofeje zatím v play-off průměrně střílí víc než tři góly v každém zápase!

Zajímavé tak může být tipovat počet branek v každém zápase. Právě na této události jste v případě Slavie mohli v minulých duelech slušně vydělat. Hned v osmi jejích zápasech padlo víc než pět gólů. Bude v ofenzivní smršti pokračovat, nebo ji Mensator zastaví?

Lukáš Mensator, brankář Karlových VarůDominik Furch, brankář Slavie

Leccos můžou naznačit už první zápasy, které se tentokrát netradičně hrají v Karlových Varech, přestože v základní části skončily až za Slavií. Jenomže v pražské O2 Areně se hraje prestižní volejbalový turnaj Final Four, takže se pořadí úvodních zápasů prohodilo.

"Karlovy Vary jsou v domácím prostředí silné, dobrý začátek je může nastartovat. My jsme ale mančaft, co umí hrát i venku," uvedl pro klubový web slávistický kapitán Josef Beránek. "Občas může být domácí prostředí i nevýhoda, takže uvidíme, co to přinese."

První utkání finálové série se hraje v pátek od 17 hodin. Podrobnou on-line reportáž můžete sledovat na hokej.iDNES.cz.


  • Vybrali jsme pro Vás