Doporučujeme

PROHRÁLA. Tyčkařka Isinbajevová prohrála na mistrovství světa a s ní jeden český sázkař.

PROHRÁLA. Tyčkařka Isinbajevová prohrála na mistrovství světa a s ní jeden český sázkař. | foto: AP

Šílená sázka na Isinbajevovou: riskoval 50 tisíc kvůli pětistovce. Prohrál

  • 60
Nebylo pochyb - největší favoritkou ve skoku o tyči na mistrovství světa v Berlíně byla fenomenální Jelena Isinbajevová. Myslel si to i jeden český sázkař. Věřil, že Ruska vybojuje první až třetí místo, a vsadil na ni padesát tisíc korun.

Isinbajevová ale v pondělí neskočila ani základní výšku, a spolu s ní tak prohrál i nešťastný tipující.

Byla to šílená sázka. Synot Tip, kde obdivovatel ruské tyčkařky tipoval, totiž nabízel kurz 1,01. Neznámý tipující tak riskoval padesát tisíc kvůli možné výhře 500 korun.

"A to ještě není všechno. Stejný člověk ještě vsadil patnáct tisíc, že Isinbajevová vyhraje. Na to byl kurz 1,09. Dohromady tak přišel o šedesát pět tisíc," řekl Pavel Krejčí, hlavní bookmaker společnosti.

Tipující si tak nízký kurz mohl dovolit. Jako registrovaný uživatel totiž neplatil manipulační poplatek. Kdyby několikaprocentní částku platit musel, minimální kurz by se mu nevyplatil.

Pro odvážného sázkaře muselo být sledování závodu smutné. První pokus: Isinbajevová se zhoupla jen pod laťkou. Druhý pokus: laťku sice přeskočila, ale zavadila nohou. Třetí, poslední pokus: laťka znovu spadla. -čtěte Tohle se prostě mělo stát, říkala poražená tyčkařka Isinbajevová

Konec. Největší favoritka skončila bez platného pokusu. V tu chvíli zároveň jeden Čech prohrál v šílené sázce 65 tisíc korun.


  • Vybrali jsme pro Vás