Doporučujeme

I zápas Hradec Králové - Liberec pomohl dvěma kamarádům vyhrát skoro dvacet milionů korun.

I zápas Hradec Králové - Liberec pomohl dvěma kamarádům vyhrát skoro dvacet milionů korun. | foto: Jan Strouhal, MAFRA

Sázkaři z Bruntálska slaví rekordní výhru dvacet milionů korun

  • 74
Tipováním sportovních výsledků ještě nikdo v Česku nevydělal víc. Dva kamarádi z městečka Osoblaha na Bruntálsku se radují z výhry bezmála dvacet milionů korun. O přibližně dvě stě tisíc trumfli rekord sázkařské partičky z Prahy z roku 2008.

Výhra padla sice už před několika dny, sázková kancelář Tipsport o ní ale informovala až ve středu odpoledne.

"Dva kamarádi podali na pobočce v Osoblaze dva tikety se shodnými tipy dohromady za 3 630 korun. Když se všechny fotbalové zápasy odehrály, oba sázkaři byli bohatší o 19 908 417 korun," uvedl Lubomír Ježek, tiskový mluvčí Tipsportu.

Sázkaři vsadili na dvanáct fotbalových zápasů. Nejvyšší kurz měl zápas české ligy mezi Hradcem Králové a Libercem (3,15). Kamarádi se shodli, že domácí vyhrajou první poločas. To se také díky gólu Fischera už z šesté minuty povedlo. Naopak nejnižší kurz mělo utkání druhé polské ligy mezi  Biala - Leczna (1,65).

Facebook

Sportovní stránky iDNES.cz jsou nově na Facebooku, staňte se fanoušky.

"Tahle výhra trumfla i partu úřadujících rekordmanů, která v Praze v roce 2008 pustila do hry pětadvacet totožných tiketů a radovala se z celkové výhry 19 758 925. To je přibližně o 150 tisíc míň, než nyní vydělali sázkaři z Bruntálska," poznamenal Ježek.

Vyšší výhra nikdy nepadla ani u ostatních českých sázkových společností.


  • Vybrali jsme pro Vás