Doporučujeme

VYHRAJE VÁM PENÍZE. Hašek je favoritem volby. Když se stane předsedou svazu, může vám mírně vylepšit celkový kurz na tiketu.

VYHRAJE VÁM PENÍZE. Hašek je favoritem volby. Když se stane předsedou svazu, může vám mírně vylepšit celkový kurz na tiketu. | foto: ČTK

Sázkaři mohou vyhrát, když Hašek v souboji o předsednické křeslo prohraje

  • 1
Pravděpodobnější je snad už jen to, že každý den vyjde slunce. Ivan Hašek povede český fotbal - delegáti ho zvolí předsedou svazu. Přesně takový názor mají bookmakeři, kteří vypsali kurzy na volbu nového šéfa českého fotbalu.

Do boje o předsednické křeslo jdou bývalý hráč a trenér Ivan Hašek a Luděk Vinš, prezident Viktorie Žižkov. Mluvilo se i o teplickém šéfovi Františkovi Hrdličkovi, ale ten nakonec přihlášku nepodepsal, protože ve volbě podporuje Haška.

A rozhodně není sám. Za dvojnásobného Fotbalistu roku se postavilo hodně delegátů, kteří budou 27. června nového předsedu ČMFS volit. -čtěte Hašek kandiduje na šéfa českého fotbalu. Minulost mě nezajímá, říká

Favorit je tedy zřejmý - Hašek.

A to potvrzují i bookmakeři sázkové kanceláře Tipsport. Na Haškovo vítězství vypsali nízký kurz 1,1. Sázkaři tak můžou vydělat jen na případném triumfu Vinše. Do peněženky by se jim vrátil pětinásobek vsazené částky.

Na Haška se proto téměř nevyplatí sázet. Na pobočkách Tipsportu je totiž 10% manipulační poplatek. Při sázce 100 korun, tak musíte zaplatit o deset korun víc. A přesně 110 korun pak můžete vyhrát nazpátek.

"V podstatě se čekalo jen na to, zda Hašek kandidaturu potvrdí, v té chvíli se stal kandidátem číslo jedna," uvedl hlavní bookmaker Ladislav Pavlis.

Má pravdu, nebo se vyhrají ti, kteří vsadili na překvapení?


  • Vybrali jsme pro Vás