Doporučujeme

Slavia vyhrála titul, sázkař tak přišel o tři miliony.

Slavia vyhrála titul, sázkař tak přišel o tři miliony. | foto: Michal Šula, MF DNES

Sázkař přišel kvůli titulu Slavie o tři miliony korun

  • 25
Před sezonou vsadil 100 tisíc korun na Slavii, na tiket přidal několik dalších událostí a čekal, jestli vyhraje šestinásobek vsazené částky. Fotbalisté pražského celku mu sice asi udělali radost, přesto o peníze přišel. Brno totiž do šestého místa neskončí, jak věřil.

"Ještě tipoval, že Mladá Boleslav a Plzeň skončí do desátého místa. Pak také předpovídal, že Češi na letních olympijských hrách získají jednu až šest medailí," vyjmenovával Pavel Krejčí, hlavní bookmaker Synot Tipu. "Ze všech tipů mu tak nevyjde pravděpodobně jen to Brno."

Ještě větší smůlu měl tipující u Fortuny, který také vsadil kombinaci více výsledků.

"Celková výhra mohla být tři miliony korun. Jako mistra ale určil Spartu, takže o peníze přišel," uvedl Tomáš Bahník, tiskový mluvčí společnosti.

Pro sázkové kanceláře byla favoritem před začátkem sezony Sparta. Jak se liga vyvíjela, klesaly kurzy na Slavii, až se na ni mohlo sázet s nízkým kurzem okolo 1,05.

"Na triumf Slavie lidé nasázeli přes jeden milion korun, na Spartu mnohem méně," upřesnil Jiří Hadrava z tiskového oddělení Tipsportu. "Ostatní kluby zůstaly daleko vzadu."

Koho jste na titul tipovali vy?

Diskutujte o sázení na idnes.cz

Podělte se o své tipy s ostatními čtenáři


  • Vybrali jsme pro Vás