Doporučujeme

TVÁŘ NEUKÁŽE. Isildur1 měl o víkendu odkrýt svou tvář. Na turnaji se ale neukázal.

TVÁŘ NEUKÁŽE. Isildur1 měl o víkendu odkrýt svou tvář. Na turnaji se ale neukázal. | foto: Profimedia.cz

Přízrak bez tváře. Tajemný Isildur1 měl na turnaji odhalit tvář, ale nepřijel

  • 13
Hraje o miliony dolarů, patří mezi nejznámější pokerové hráče, přesto nikdo neví, kdo Isildur1 vlastně je, protože hraje jen na internetu. O víkendu měl identitu odhalit na turnaji v Londýně, jenomže nepřijel.

"Isildur1 mi poslal esemesku. Sorry, ale nepřijedu. Měj se kámo," napsal na svém blogu další pokerový hráč Tony G, jenž se původně chlubil, že tajemný přízrak do Londýna na PartyPoker Big Game IV nalákal.

Pokerový svět se těšil, že konečně zjistí, kdo Isildur1 vlastně je. Teď ale neví o nic víc než před očekávaným víkendem.

"Jsem naštvaný. Byl to vlastně on, kdo mě první kontaktoval a osobně jsem strávil hodně času dojednáváním, abych ho na turnaj dostal," litoval na blogu Tony G.

Governor of PokerNejlepší online pokerový turnaj

Isildur1 nehraje živé turnaje. Potkat se s ním můžete jen v internetových hernách.

Kdo Isildur1 vlastně je, že dokázal pobláznit i amatérské hráče, kteří se těšili, že konečně uvidí, jak doopravdy vypadá?

Moc se toho o něm neví. Jisté je, že pochází ze Švédska a hraje v internetové herně Full Tilt Poker.

Pokeroví novináři a hráči ho zaregistrovali až v minulém roce, kdy okamžitě začal hrát o miliony dolarů a začal konkurovat velikánům jako Patrik Antonius nebo Phil Ivey.

Zpočátku na sebe upozornil velkými výhrami, ale postupně začal i prohrávat. Hodně prohrávat. Během jedné hry s Patrikem Antoniem dokázal přijít i o dva miliony dolarů (viz článek o rekordní prohře).

Dokonce dvakrát tolik Isildur1 v prosinci prosázel s Brianem Hastingsem, přestože podle některých informací Švédův protivník využil nefér praktik, kdy se dohodl na nedovolené kooperaci s dalšími hráči.

Chatujte s ostatními sázkaři

Pište si o pokeru a kurzových sázkách se čtenáři iDNES.cz

"Skoro to vypadá, že si Isildur1 užívá porážky," glosoval podle serveru Coinflip.com finský karbaník Ilari Sahamies sérii porážek tajemného hráče.

Kromě velkých porážek je Isildur1 typický i zálibou hrát v jeden moment na více stolech. Tak to dělá hodně hráčů, on si ale troufne na Antonia, Iveyho a durrrra (další známý internetový hráč) najednou. "Tomu chlapíkovi snad chybí jeden chromozóm," vtipkoval Sahamies, že tohle by normální muž nezvládl.

Jestli náhodou Isildur1 není žena, se pokerový svět znovu nedozvěděl. Očekávání tak dopadlo stejně jako v listopadu, kdy se v médiích poprvé objevily informace, že by si Isildur1 mohl sednout k živému stolu.

Na švédský přízrak tak nadále můžete narazit jen na internetu.


Témata: blog, Londýn, Poker, Švédsko
  • Vybrali jsme pro Vás