Doporučujeme

POKEROVÁ HVĚZDA. Isildur1 konečně odkryje svou pravou identitu.

POKEROVÁ HVĚZDA. Isildur1 konečně odkryje svou pravou identitu. | foto: PokerStars.cz

Pokerová legenda Isildur1 po letech odhalí svou tvář a pravou identitu

  • 27
Nikdo nezná jeho pravou identitu, ale i tak patří tajemný Isildur1 k nejznámějším pokerovým hráčům na světě. V nejbližších týdnech by se to ale mělo zlomit: švédský přízrak se z internetových heren přesune k živým stolům.

"Isildur1, mnohými považovaný za nejlepšího světového hráče pokeru, se stal novým členem našeho týmu," napsala v tiskové zprávě společnost PokerStars. "Díky potvrzenému členství bude jeho identita brzy zveřejněna."

Tahle zpráva způsobila v pokerovém světě pořádný poprask. Isildur1 měl totiž identitu odkrýt už několikrát, vždy ale na slibovaný turnaj nedorazil. Teď to (snad) bude kvůli smluvním závazkům jinak.

PokerNepřijel na turnaj

Připomeňte si, jak organizátoři turnaje v Londýně zuřili, když se dozvěděli, že Isildur1 poruší slib a nepřijede

"Je pro mě vzrušující výzvou hrát po boku takových hvězd, jakými jsou Daniel Negreanu, Dario Minieri nebo Johny Lodden," poznamenal po podpisu smlouvy Isildur1, jenž s největší pravděpodobností pochází ze Švédska. "Mým hlavním cílem je teď zlepšit především živou hru kvůli několika nadcházejícím turnajům, na které se chystám."

Isildur1 vtrhl na pokerovou scénu v roce 2009 a hned začal obírat o peníze velikány jako Patrik Antonius nebo Phil Ivey. Pak sice i hodně prohrával, ale auru výborného hráče, navíc zastřeného tajemstvím, si udržel.

Typický je svou zálibou v jeden moment hrát na více stolech. Tak to sice dělá hodně hráčů, on si ale troufne na Antonia, Iveyho a durrrra (další známý internetový hráč) najednou.

"Nestává se každý den, aby se k nám připojil takový hráč, jakým je Isildur1. Pokud se podíváte na definici termínu fenomén nebo slovního spojení osoba s fenomenálními schopnostmi, jistě uvidíte jeho tvář. Když se pustí do hry, věnuje mu pozornost celý pokerový svět," říkal nadšeně Daniel Negreanu, další člen světové pokerové elity a nově i kolega Isildura1 z PokerStars.

Isildur1 by měl odkrýt identitu začátkem ledna.


  • Vybrali jsme pro Vás