Doporučujeme

Alexandr Ovečkin dal San Jose dva góly. Pomohl tak českému sázkaři.

Alexandr Ovečkin dal San Jose dva góly. Pomohl tak českému sázkaři. | foto: Reuters

Ovečkin dal gól, vyšlo i dalších devět zápasů, a tak bral sázkař 400 tisíc korun

  • 6
Buď opravdu hodně rozumí hokeji a tenisu, nebo má obrovské štěstí. Anonymní sázející minulý týden natipoval deset sportovních událostí a vyhrál přes 400 tisíc korun.

"Sázkař do hry vložil 400 korun a jeho tiket měl kurz přes tisíc. Všech deset tipů mu vyšlo, a tak když se druhý den vzbudil, byl z něj boháč. Přesně vyhrál 418 883 korun," přiblížil Pavel Krejčí, hlavní bookmaker Synot Tipu.

Jaké zápasy si sázkař vybral? Hokejové a tenisové. Nejvyšší kurz měl například u zápasu finské ligy Tappara Tampere - KalPa Kuopio. Správně určil, že hosté vyhrají. V pohodě mu také vyšlo, že Alexander Ovečkin vstřelí gól. V zápase proti San Jose dal totiž rovnou dva.

Vysokou výhru minulý týden vyplácela i sázková kancelář Chance. I v tomto případě sázející ze Sušice natipoval deset zápasů. Celkový kurz měl ale zhruba desetkrát menší. A tak za vsazené tři tisíce bral nazpátek "jen" 341 476 korun bez odečtení manipulačního poplatku.

Nejvíc se nejspíš šťastný tipující zapotil u kvalifikačního fotbalového zápasu Polsko - Slovensko, kde předpověděl výsledek 0:1. Ale Poláci až do poslední minuty soupeře tlačili a gólu byli mnohdy hodně blízko.

Nakonec mohl historický postup Slovenska na mistrovství světa slavit taky.

Tiket

Pro zvětšení fotografie na ni klikněte.


  • Vybrali jsme pro Vás