Doporučujeme

DO ÚTOKU! V závěru zápasu proti AC Milán se pustil do útočení i brankář Marek

DO ÚTOKU! V závěru zápasu proti AC Milán se pustil do útočení i brankář Marek Čech, jenž přeběhl celé hřiště. Plzni nakonec snaha vyšla, v nastaveném čase vyrovnal Michal Ďuriš. | foto: Michal Růžička, MAFRA

Nic místo desítek tisíc. Plzeňské vyrovnání zamíchalo s výhrami tipařů

  • 7
Gól viktoriánů v posledních okamžicích zápasu proti Milánu pořádně zamíchal i s výhrami tipařů. Co vyrovnávací gól způsobil, popisuje Petr Šrain z Fortuny.

"Jeden sázkař vsadil 10 000 korun na přesný výsledek 1:2 v kursu 6,5. Čekal na výhru 65 000 tisíc korun, ale kvůli brance v poslední vteřině si výhru nepřipsal. Fantastický plzeňský závěr se naopak hodil sázkaři, který vsadil 6000 korun na remízu 2:2. Protože kurs měl 13:1, vyrovnávací branka mu přinesla výhru 78 tisíc korun," řekl Šrain.

V Tipsportu si většina lidí vsadila buď na remízu, nebo na to, že Plzeň či Milán zápas neprohrají.

"Takových tipů jsme měli téměř sto tisíc. Oproti tomu na vítězství jednoho z týmů byl počet sázek asi třetinový," upřesňuje Jiří Hadrava z Tipsportu.

Přesný výsledek 2:2 v Tipsportu vsadilo 800 lidí. Protože nejvyšší sázka na takové skóre byla jen 500 korun, vítěz vyinkasuje sedm tisíc. "Našli se i odvážlivci, kteří vsadili na střelce Davida Bystroně v kurzu 18:1, bylo jich 40. Na Ďuriše jich vsadilo dvakrát tolik v kurzu 7:1," vyčetl ze statistik Jiří Hadrava.


  • Vybrali jsme pro Vás