Doporučujeme

ČEKÁ HO LOUČENÍ? Fanoušci očekávají konec trenéra Rafaela Beníteze z Liverpoolu.

ČEKÁ HO LOUČENÍ? Fanoušci očekávají konec trenéra Rafaela Beníteze z Liverpoolu. | foto: Reuters

Benítez skončí, nepochybují fanoušci. A kurzy padají

  • 2
Jako by ho už odepsali. Fotbaloví fanoušci a sázkaři ve velkém tipovali, že Rafael Benítez coby kouč fotbalistů Liverpoolu padne. Podezřele vysoká částka vsazených peněz přiměla kanceláře k obvyklému kroku: kurzy padají či úplně mizí z nabídky.

"Sázek na Rafovo propuštění máme obrovské množství. Jen dnes nám volalo 300 lidí, že po sobotním ligovém zápase s Middlesbrough skončí," řekl agentuře AP mluvčí sázkové kanceláře William Hill

Ještě v úterý nabízela kurz 21:1 na to, že Benítez bude dalším propuštěným trenérem v Premier League. Teď už nabídku zcela stáhla. "Jestli vydrží ve funkci do nedělní půlnoci, budeme velmi překvapeni," dodal.

Benítez má sice ještě smlouvu na rok a půl, ale již delší dobu se mluví o jeho sporech s majiteli klubu a údajně odmítl prodloužení kontraktu. Pozice osmačtyřicetiletého kouče je proto velmi nejistá.

Navíc Liverpool v anglické lize ztrácí. Ač byl ještě před pěti týdny v čele, teď zaostává na druhém místě za vedoucím Manchesterem United o sedm bodů. Liverpool naposledy remizoval s Manchesterem City 1:1. Dále čtěte: Hiddink začal v Chelsea vítězně, Manchester zvýšil náskok.

Další sázková kancelář SkyBet snížila kurz na odchod španělského kouče z Liverpoolu z 2,1:1 na 1,25:1.

I v české lize mohou fanoušci tipovat, který kouč padne jako první. Odvolání je nejpravděpodobnější u ostravského trenéra Karla Večeři a Jiřího Plíška z Teplic. Speciální sázky se týkají sparťanského kouče Jozefa Chovance. Dále čtěte: Padne na jaře trenér Chovanec? Dá víc gólů Berger, či Šmicer?

,
  • Vybrali jsme pro Vás