Diskuze

Rusko se odvolalo proti trestu WADA, kauza jde k arbitráži

Rusko se podle očekávání odvolalo proti čtyřletému zákazu účasti na vrcholných sportovních akcích, který mu udělila Světová antidopingová agentura (WADA). Národní antidopingová agentura RUSADA odeslala vedení WADA dopis s vyjádřením nesouhlasu s trestem. Nyní se začne případem zabývat sportovní arbitrážní soud (CAS).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Njn měli se to vykašlat už tenkrát a byl klid. Teď jen sklízí to, že se ponížili pod bílou vlajkou. Tak jim v tom budou máchat držky desetkrát.

0 2
možnosti
TB

Měli by si doma udělat pořádek, pak žádný trest nebude třeba. Jenže Rusák byl v podmínce a ještě znovu fixloval. Nepoučitelný národ

4 0
možnosti
VJ

Rusové mají vlastní analýzu, která nesrovnalosti v datech vysvětluje nestabilitou softwaru používaného v moskevské laboratoři a zásahy ze zahraničí.

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/ostatni/rusko-doping-trest-wada-rusada-cas.A191227_115752_sporty_rou;-D

Zase ten špatný západ.

3 1
možnosti
OR

Měli by se k tomu postavit čelem a né jako Rus - lhát, mlžit, zatloukat. A měli by odvolat všechny panáky a figury, kdo jsou na tom svinstvu zainteresováni. Včetně doživotně všech sportovců, kteří v tom jeli. To platí samozřejmě o všech bobulářích, nejen o Rusovi. Vrátit se po dvou letech mezi ostatní soutěžící jako by se nic nestalo je výsměch.

Uteklo to, nic to není, už jsme zase napravení ???

3 1
možnosti
LC

A tohle aplikovat i na běžný život? Kdo jde do vězení tak už nikdy nepustit? Každý má přeci šanci na nápravu, to je základ soudnictví. Proč by to mělo být ve sportu jiné?

2 1
možnosti
JS

J80a76n 38S94l98a68d49k43y

27. 12. 2019 12:39

Nestabilita softwaru... haha a ze zrovna v jen v Rusku...

0 0
možnosti
JP

Kdo ho dodává, může ho i řídit. Proč myslíte, že Husajnovi nefungovala protivzdušná obrana?

0 0
možnosti
MN

Souhlas... za prvé se jedná o kolektivní vinu, navíc bez ctění zásady o presumpci neviny, a za druhé jsou trestáni za totéž podruhé - o žádné nové případy se nejedná...

Ale je mi jasné, že ti ketří uvažují pouze a jen svou nenávistí živenou mainstreamem auvaže jim to "politicky", ti budou proti Rusku dštít šíru pořád....

11 17
možnosti
DR

tady nejsi na sputniku rusofile 8-o

8 6
možnosti