Diskuze

Alexanderssonová získala na MS v orientačním běhu všech pět zlatých medailí

Švédská orientační běžkyně Tove Alexanderssonová získala na mistrovství světa v Česku zlaté medaile ze všech pěti závodů, do kterých nastoupila. Dnešní přidala na klasické trati v kokořínských skalních údolích nedaleko Heřmánek na Českolipsku. V kategorii mužů zvítězil Kasper Harlem Fosser. Češi Miloš Nykodým a Jana Knapová byli shodně osmí. Nejlepším umístěním českého týmu na celém šampionátu byla tři pátá místa ze štafet.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi pěkné výsledky našich, zvlášť dámské části repre. Všichni zaslouží pochvalu a gratulace.

Jen obrovská škoda těch dvou "zkratů" Knapové (krátká + štafeta), které ju staly 2 medaile...

Řekl bych, že tu zapracovala hlava a přemotivovanost. Sice nebyla jediná z našich, ale u ní to bylo nejviditelnější.

1 1
možnosti

Ty musíš mít z Jany Knapové nějaký komplex.

V každé diskusi vytahuješ její chyby. Ale že na sprintovce byla z našich nejlepší nezmíníš, podobnou (časově) chybu Indrákové ve štafetě přehlížíš, chybu Kosové na klasice dtto. O chlapech ani nemluvě.

No, každej jsme nějakej...

0 1
možnosti

Parádní a těžké terény a obrovský složitá mapa. Vidět ty nejlepší světové závodníky, jak se snaží zoufale se najít na mapě... raději si ani nepředstavím, jak bych tam bloudil já.

:-)

1 0
možnosti

Jen poznámka, z tv záběrů bylo vidět, že Knapová i Norka si každá běžely své, i když postupovaly plus/mínus shodně. Což je obrovský rozdíl oproti Fosserovi, který celou trať táhl za sebou oba zbývající medailisty, kteří se ho drželi jako klíšťata. Což je velká škoda pro ostatní, protože jim tak zajistil medaile.

1 0
možnosti

Ja to videl. Takze jestli jsi nikdo...

3 0
možnosti