Diskuze

Březinová má osobní rekord a je ve finále MS. Na titul útočí Zagitovová

Potřetí v kariéře se Eliška Březinová probojovala do finálových volných jízd na mistrovství světa v krasobruslení. V japonské Saitamě je po krátkém programu osmnáctá. Z vedoucí pozice půjde do volných jízd olympijská vítězka Alina Zagitovová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

8-o

Podľa juhokórejskej tlačovej agentúry Jonhap americká reprezentantka Mariah Bellová úmyselne zranila konkurentku Lim Eun-soo z Kórejskej republiky. Incident sa mal udiať počas rozjazdenia predposlednej skupiny počas stredajšieho krátkeho programu.

Ázijská korčuliarka mala stáť pri mantinely, aby neprišla do kolízie so súperkami. Američanka však prikorčuľovala k nej a mala jej spôsobiť zranenie čepeľou korčule na lýtku.

0 0
možnosti
JB

Podľa juhokórejskej tlačovej agentúry Jonhap americká reprezentantka Mariah Bellová úmyselne zranila konkurentku Lim Eun-soo z Kórejskej republiky. Incident sa mal udiať počas rozjazdenia predposlednej skupiny počas stredajšieho krátkeho programu.

Ázijská korčuliarka mala stáť pri mantinely, aby neprišla do kolízie so súperkami. Američanka však prikorčuľovala k nej a mala jej spôsobiť zranenie čepeľou korčule na lýtku. 8-o

Ak tam bola krv - tak na 5 minút....:-P

0 0
možnosti
VS

Gratuluji Elišce k nejlepšímu skóre v sezóně. Škoda drobného zaváhání v úvodní kombinaci, mohl to být její nejlepší krátký program vůbec a poprvé by se dostala přes 60 bodů.

A samozřejmě gratuluji Alině Zagitovové. Mnozí nad ní dělají kříž, ale ona rozhodně bez boje neodejde. Kritici by rovněž měli vzít v potaz, že Alina má ve skutečnosti nejúspěšnější postolympijskou sezónu olympijské vítězky od Katariny Wittové v sezóně 1984/1985.

2 2
možnosti
JV

J58i81ř10í 86V51a26i21g30l

20. 3. 2019 21:54

Co myslíte tím cituji:"Alina má ve skutečnosti nejúspěšnější postolympijskou sezónu olympijské vítězky od Katariny Wittové v sezóně 1984/1985." Myslíte tím to, že po ZOH 2018 prohrála MS 2018 tak, že byla až pátá!? Nebo tím myslíte to, že prohrála na ME 2019 se Samodurovou o 15,5 bodu a nedokázala ani získat titul na ME? Nebo tím myslíte to, jak dopadla ve finále GP? Jak to myslíte?

No, myslím si, že píšete totální nesmysl. Pokud to chcete prodiskutovat, jsem vám k dispozici. A srovnávat Witt se Zagitovou je docela směšné. Jistě, srovnávat můžete, co chcete a jak chcete. Ale píšete totální nesmysly. ;-D;-D

Zagitová je jen dalším produktem stáje Tutberidze-Dudakov s choreografem Gleikenhausem, produktem, který nepředvádí krasobruslení, ale skokobruslení, produktem na 1 či 2 sezony a pak konec. Nebudu zde vyjmenovávat další trpaslice na klíček, které skončily tak, jak skončí i Zagitová. Však už jsou připraveny další trpaslice, připravené skákat čtveráky stylem skoky do vody a vše prošpikovat variantami Biellman piruet. Jinak nic, jen jezdí od skoku ke skoku.

Opravdu budu rád, pokud se ozvete a přistoupíte na diskuzi. Ať již o Yamaguci, Baiul, Lipinsky, Hughes, Arakawa, Kim, Sotniková. Pokud chcete říci, že už po výhře na ZOH nic nezískaly, ano, jelikož ukončily karieru (některé). Přičemž Baiul, Lipinsky, Hughes i Sotniková - byly pouze excesy, některé podobné trpaslicím na klíček (Baiul, Lipinsky, některé získaly titul vzhledem k účasti doma (Hughes, Sotniková). Ozvěte se.

1 0
možnosti