Diskuze

Dohra Brna: hádka i omluvy. Urovná se vztah mezi Kornfeilem a Salačem?

Jsou z jedné země, jednoho týmu a závodí i v jedné kategorii. Ještě před týdnem jeden o druhém mluvili jako o kamarádech, kteří by si na trati měli ještě víc a víc pomáhat. Teď už to však pár dní mezi motocyklovými jezdci Jakubem Kornfeilem a Filipem Salačem vře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RV

Zato Pešek je s tím hodnocením zcela profesionální ... R^. Schválně bych mu tam toho medvěda přivedl ať ukáže, co umí. Tlučhuba jeden.

7 4
možnosti
JV

A budete mít tu trpělivost čekat 10 let?;-D

0 0
možnosti
RB

Zase na druhou stranu nebýt této nehody, tak se rozhodně o Moto GP dnes nepíše ani řádek!!

11 0
možnosti
MP

Sport a emoce k sobě patří co svět světem stojí. Ale hlavní je se z toho ne po ... , jak říkával pan Hlinka.

11 0
možnosti
JC

Kornfeil : „Neviděl jsem to (střet Salače a Bindera), ale můj názor je, že když po kontaktu dva spadnou, mohou za to svým způsobem oba.

----------------------------

Naprosto dementní dedukce úplně mimo závodní realitu...Opravdu hodně by mě zajímalo, co se stane, až někdo Kornfeila v kontaktu pošle k zemi, jak se po závodě bude omlouvat všem, co ho museli objet a nahlas říkat, že to byla jeho chyba...

14 2
možnosti
MK

Pešek to vyřešil :)) Kornfeil je obyčejná plačka a navíc morálně špatný člověk, protože zveřejnit obsah soukromého telefonátu je prostě buranství

9 2
možnosti
JU

J54a38n 50U89l45r32i95c51h

9. 8. 2019 11:46

Nechapu tu potrebu z toho delat kauzu. Proste si kluci vymenili nazory po zavode.

10 1
možnosti
JC

"Na rovinu říkám, že za deset let v jedné kategorii bych naučil i medvěda od Berouska celkem slušné časy na kolo."

--------------------------------------

;-DR^

8 1
možnosti
JV

Pešek má asi pravdu, že 10 let v jedné kategorii o něčem vypovídá a celkem souhlasím s Šemberou, že Kornfeil neměl pouštět do médií, co si řekli v telefonu, zvlášť, když jsou oba dva z jednoho týmu. Měli si to vyřešit v soukromí.

Na druhou stranu mi nepřijde normální, aby si nějaký 17letý, dopousud bezejmenný jezdec, takhle vyskakoval na někoho, kdo má za sebou už 10 let v MS, byť v nejnižší kubatuře.

A že Kornfeil řekl po závodě to, co řekl? Jsem za to rád. Nějaké otřepané, prázdné fráze, kde hlavně nikoho neurazit, mě neberou.

5 4
možnosti
JV

Takže je lepší říct něco, co je sice neotřepané, originální, plné obsahu, ale přitom jde o nesmysl?

Jasně, mluvil v emocích, ale ty zanedlouho opadnou a on by se k tomu měl umět postavit a říct "promiňte, mluvil jsem v emocích bez plné znalosti věci".

1 2
možnosti
MP

Český no name rybníček.

2 1
možnosti
RH

No jezdit ve 125 10 let je ostuda, ale jezdit na chvostu Moto GP tak dlouho je možná větší..., ano vím nemá konkurenceschopnou motorku, otázkou je proč ....

8 5
možnosti
JV

A proč zde nyní píšete o Abrahamovi?

11 0
možnosti