Diskuze

Huleš odstartuje jako devátý

Jaroslavu Hulešovi se nepodařilo udržet čtvrté místo ze včerejší první kvalifikace na zítřejší Velkou cenu Japonska a po dnešním druhém měřeném tréninku se propadl na deváté místo. Závodník stáje CWF Matteoni tak do úvodní Grand Prix roku vyrazí s tovární aprilií ze třetí řady. Jakubu Smržovi to v Suzuce nejede. Na startovním roštu bude jezdec hondy z týmu Elit Grand Prix stát na dvaadvacátém místě, tedy v šesté řadě. Pole position patří Španělu Danielu Pedrosovi ze stáje Telefonica MoviStar Junior.1. kvalifikace na GP Japonska - ZDE
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

simi

9. 4. 2002 12:24
Rossi na suzuki...
Spis v Suzuce, ne?
0 0
možnosti

Pepa

6. 4. 2002 21:07
Rossi na Suzuki ???
:-))) páni redaktoři, občas si přečtěte co píšete !
0 0
možnosti

Jantar

6. 4. 2002 15:05
Jedeme hosi
No je to zacatek sezony a ja verim ze to budou super zavody pro divaky bez ohledu na vysledek samozrejme bych byl rad aby nasi zajeli co nejlepe, ale i bod pro Smrze a par bodu pro Hulese bude dobre.
0 0
možnosti

Kolega

6. 4. 2002 11:30
S klidem na ně
Jarda Huleš devátý, to je dobrá práce. Kdo se ráno koukal na přímý přenos, mohl ho několikrát vidět, jak je v klidu. Nikam se nehnal, nic nepřeháněl. To je příslib pro závod. Mohl by být správně nastavený a bude to potřebovat. Čekají ho kaskadéři, kteří budou riskovat. Může to být závod plný pádů a střetů. Už druhá kvalifikace ukazovala, jak padali i nejlepší. Rozhodne klid a pozornost, což by měl Jarda vědět a měl by tak jet, i když se dá čekat, že začátek, pokud odstartuje dobře, napálí a s bržděním v úvodu to přehánět nebude, to je jeho styl. Kuba Smrž má nějak moc mohutnou kapotáž, ta motorka zepředu vypadá jako pětistovka. Ale určitě také zrychlí, bude chtít jet do bodů, jinak by to byla zbytečná cesta.
0 0
možnosti