K oblíbenosti golfového hřiště může přispět i působivý výhled do krajiny.

K oblíbenosti golfového hřiště může přispět i působivý výhled do krajiny. | foto: pro iDNES.cz

Pomozte v anketě svému oblíbenému hřišti stát se nejoblíbenějším

Jsou golfisté, co nedají dopustit na hřiště, kde poprvé vylepšili hendikep. Jiní se rádi vracejí tam, kde potkali životní lásku. Důvody k tomu, mít oblíbené hřiště, mohou být různé. Někomu se líbí zalesněné jamky, druhý dává přednost linksu. A jak jste na tom vy?

Magazín golf.idnes.cz vyhlašuje anketu o NEJOBLÍBENĚJŠÍ GOLFOVÉ HŘIŠTĚ v České republice. Jejich seznam je pro čtenáře připraven a pouhým klikem u názvu daného resortu či areálu má každý možnost udělit některému svůj hlas.

Zástupce vítězného hřiště převezme cenu v úterý 8. června v Golf klubu Čechie na galavečeru Česká republika - golfová republika. Ten bude součástí summitu Hospitality and Tourism.

NEJoblíbenější golfové hřiště 2010 (hlasujte zde!)

Vítězné hřiště golf.idnes.cz v co možná nejkratší době navštíví a představí ho jak po herní stránce, tak co do zázemí a regionu, v němž se bude nacházet.

Pro zařazení hřišť do soutěže nebyla vypsána žádná další kritéria než to, aby disponovalo alespoň jednou znormovanou jamkou. Čtenáři tedy nehodnotí ani kvalitu travnatého povrchu, propracovanost designu, či služby. Do této ankety se hlasuje srdcem.

Máte-li v něm tedy jedno hřiště, kam se vždy rádi vrátíte, pomozte právě vašemu oblíbenému hřišti stát se nejoblíbenějším v České republice.

Rotorua Golf Club, Nový Zéland.