Diskuze

Historie naruby! Woods nezvládl závěr a velký turnaj vyhrál asijský golfista

Tiger Woods v letošní sezoně nezískal ani jeden titul z turnajů kategorie major. Vedoucí pozici na PGA Championship kontroloval tři a půl dne, ale poprvé v kariéře mu někdo sebral vítězství na majoru, když do závěrečného kola vstupoval z prvního místa. Jeho přemožitelem se překvapivě stal Jihokorejec Jang Jong-un.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fiLL-kiLL

17. 8. 2009 18:49
turnaj

Další skvělý turnaj. Pravda, že poslední dobou jsou turnaje hodně napínavé. Majory jsem viděl letos viděl všechny a snad do poslední jamky nebylo nikdy rozhodnuto. PGA Ch. byl hodně zajímavý turnaj. Hráči kterým fandím nezahráli špatně, ale finálové kolo bohužel nezvládli. Ať už se jedná o Harringtona, který neuvěřitelně zazdil turnaje na 8ce. Ty dvě vody a příšerná rána do bunkeru mě až zvedli ze židle. Chudáka Padraiga mi bylo líto, podobně posral turnaj před týdnem. Ernie Els po parádním 3 taky ve finále zklamal, stejně jak Vijay. Kapitole sama pro sebe byl Phil Mickelson, který předvedl další ze svých propadáků jak je zvykem tuto sezonu snad krom úvodu, kdy vyhrál dva turnaje. Asi ho holt hodně svazují rodinné problémy. Tiger je opravdu teď ve velké formě, což dokázal i na PGA Champ., jenom to 4 kolo moc nevyšlo, ale bylo to tam hodně těsných patů. Jang Jong-un si vítezství zasloužil, některé rány co předvedl byly neuvěřitelné.

Jinak já koukám na golf na justin.tv, v pohodě stream.

0 0
možnosti
HA

Sir_Humphrey_Appleby

17. 8. 2009 10:25
tiger

tiger si to prohral sam. ty posledni dve kola, kdyz uz predvedl peknou ranu, tak to nasledne pokazil puttem a podobne. naopak yang mel vcera docela stesti :)

0 0
možnosti
AS

4sAd

17. 8. 2009 10:32
Re: tiger

Tak, tak. Pokud by Woods dal všechny ty lehce minuté paty, tak je se skore o 7 níže. Ale na kdyby se nehraje...

0 0
možnosti
M

mbohm

17. 8. 2009 9:17
Yang

Včera to byl mimořádný golfový zážitek, v poslední době se konce velkých turnajů vydařily. Yang byl fantastický, jeho rána na 18 jamce hybridem přes strom, asi 230 m carry to bylo něco.... Také Harringtonův kolaps na osmičce, to bylo něco co jsem na PGA turnaji už dlouho neviděl. +8 na tříparu - nechápu... Jinak super turnaj, nelituji prachů, které jsem vysolil UPC za jejich kabeláž...

0 0
možnosti
PK

kkookkss

17. 8. 2009 11:29
Re: Yang

+8 jsem taky ještě neviděl:-) na té osmiččce to bylo +5, celkem 8 ran na tříparu...

0 0
možnosti
KK

Hlodavec_vodni

17. 8. 2009 8:06
A třeba takhle

přidat k článku výsledkovou listinu alespoň deseti nejlepších hráčů - to bych asi chtěl moc, že? 

0 0
možnosti