Golf - ilustrační.

Golf - ilustrační. | foto: Profimedia.cz

Golfový veletrh poradí, jak se chovat v době krize

  • 0
Zahrát si golf v Dominikánské republice? Nic snazšího! Kdo si chce ověřit, jak a hlavně za kolik peněz si takový zážitek dopřát, může na konci příštího týdne zavítat na pražské Výstaviště. Na veletrhu Golf World Prague bude mít expozice šest zemí. Spolu s tou hostitelskou a výše zmíněnou také Slovensko, Německo, Turecko a Španělsko.

Třetí ročník výstavy golfu a golfového turismu dostal motto "Zkus s námi golf". V obou víkendových dnech, určených veřejnosti, si v centrální části haly bude moci každý návštěvník na patovacím greenu vyzkoušet tuto finální část golfové hry.

Moderovaný program, soutěže o ceny a ukázky hry na simulátorech jsou samozřejmostí, očekávaná je prezentace Prosper Golf Resortu v Čeladné, dějiště velkého srpnového profesionálního turnaje European Tour. Z dalších areálů své stánky na veletrh posílá řada českých, stejně jako turecká Bilyana a německý Bayreuth.

ceny ve velké soutěži GWP

Golfový balíček - dva noclehy, večeře a koupele pro dvě osoby v luxusním pětihvězdičkovém Hotelu Esplanade v Mariánských Lázních.
Fotopříslušenství Olympus/Lowepro.
Green fee na hřiště Nová Amerika ve východních Čechách.
Green fee na hřiště Velká Lomnica na Slovensku.
Poukázky na odběr outdoorového zboží firmy Humi Outdoor v hodnotě 2 000 korun.

Na základě podpory Ministerstva pro místní rozvoj, agentury Czech Tourism a Incheby Praha dostala golfová hřiště pronájem ploch s padesátiprocentní slevou.

V první polovině programu, určené odborníkům, se koná workshop na téma "Jak přežít v golfovém byznysu v období krize". Vystoupí na něm manažeři z Německa a Velké Británie.

Golf World Prague bude jednou ze tří souběžně konaných veletrhů. Ve stejném termínu se v Holešovicích konají také Holiday World a Top Gastro.