Parťáci z flightu Sean O'Hair (vlevo) a Jim Furyk jsou v čele Deutsche Bank Championship

Parťáci z flightu Sean O'Hair (vlevo) a Jim Furyk jsou v čele Deutsche Bank Championship | foto: AP

Druhý turnaj play-off je v polovině. Vedou O'Hair s Furykem, Woods ztrácí

  • 0
Po polovině Deutsche Bank Championship jsou v čele turnaje Sean O'Hair a Jim Furyk. S výsledkem -12 mají náskok dvou ran před Retiefem Goosenem a Marcem Leishmanem. Tiger Woods ztrácí z 28. místa sedm ran. John Senden zahrál albatros.

I během druhého kola panovaly ideální povětrnostní podmínky, které opět umožnily hrát velmi nízké výsledky. Tím úplně nejlepším se blýskl Australan Marc Leischman, který zahrál 62 úderů (-9). Zaostal o pouhou ránu za rekordem hřiště. Mrzet ho to však nemusí, díky sedmi birdie a jendomu eaglu se vyhoupl z 48. na třetí místo, o které se dělí s Jihoafričanem Retiefem Goosenem.

Další povedené kolo předvedl Američan Sean O'Hair. Zahrál 64 ran (-7) - jeden eagle, šest birdie a jedno bogey. díky kterým se dostal na -12 a dělí se o první místo se svým krajanem Jimem Furykem. Ten je v čele turnaje od prvního kola. V pátek zahrál 67 ran (-4), když předvedl šest birdie a dvě bogey.

Woods se pohyboval na hraně cutu, závěr se mu povedl

Tiger Woods si oproti čtvrtku sice polepšil, přesto ztrácí na lídry sedm ran. Navíc první devítku obešel pouze v paru, což s jeho průběžným skóre -1 znamenalo přesně hranici cutu. na druhé devítce však dobře finišoval, zahrál čtyři birdie a se skóre -5 se dělí o 28. místo.

Phil Mickelson je se skóre -3 na dělené 43. příčce.

Senden zahrál albatros, Slocum neprošel cutem

Ránou dne se předvedl John Senden, který na pětiparové druhé jamce poslal svou druhou ránu čtyřkou železem na 230 metrů přes řeku na green a o pár sekund později míček skončil v jamce. Senden si tak připsal druhý albatros ve své kariéře a vyhoupl se na dělené páté místo.

Cutem neprošel například třetí hráč žebříčku Heath Slocum, dále pak Stewart Cink, Ernie Els, Tim Clark, Ian Poulter či Rory Sabbatini.