Diskuze

Jak Donutil učil Coultharda jezdit po okruhu

Pod Davidem Coulthardem se zvedla zem. Bývalý slavný motocyklový šampion Mike Doohan s ním v plné rychlosti zdvihl motorku na zadní kolo a svištěl brněnským Masarykovým okruhem. Když si skotský pilot F1 ulehčeně po jízdě vydechl, sedl si za Doohana jeho kolega Kimi Räikkönen.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xRIKx

10. 9. 2003 14:33
Komentář
Mno, vzhledem k tomu, ze jsem na akci byl pritomen, nesouhlasim s tim co bylo receno. Kimi zdaleka nebyl tak studenej jak autor pise ani David tak veselej. Jestli zrovna nemel naladu na rozhovor to je mozne, ale pokud se ho pisatel psal prave v okamzik, kdy sesednul z pojizdky za Doohenem, tak to i chapu. Kazdopadne Kimi je velmi vesely, skromny chlapik a tyhle akce rozhodne nebere jen jako povinost.
Dalsi blbina je, ze by se snad Kimi snazil prekonat lonsky Daviduv tratak. David loni jezil s karou s plnym vykonem, zatimco Kimi letos pripravoval auto pro viteze souteze, uz s omezenym vykonem motoru, zaberem plynu a s kompletne s automatickym razenim.
Z clanku mam dojem, ze autor tam snad ani nevydrzel do konce . . .
0 0
možnosti

lodovicius

8. 9. 2003 18:43
Donutil
Toho Coultharda docela lituji, když mu ta ušušlaná postavička radila...
0 0
možnosti

xRIKx

10. 9. 2003 14:36
Re:
Autor evidentne nepobral Donutiluv smysl pro humor  . . .
0 0
možnosti

cbdave

8. 9. 2003 9:44
Kimi
No jasně. Kamenná tvář. Mám ho sice rád a fandím mu, ale tímto si to u mě trochu pokakal. Je jasný, že se nedá bavit na povel, ale aspoň se mohl chovat trošičku jinak.
0 0
možnosti

Georgik-I

8. 9. 2003 10:29
Re:
No vidíš, já ho vůbec nemusím, ale docela ho dokážu pochopit. Je mladej, ambiciózní a jde mu o titul. Prostě to žere. A nehodlá se rozptylovat víc, než je nutné. Za pár let bude jinej, ale to už třeba bude mít dva tituly MS.
0 0
možnosti