Diskuze

Střešovičtí florbalisté slaví titul. Pekelným závěrem usmažili Ostravu

Střešovičtí florbalisté obhájili mistrovský titul. S Ostravou sice prohrávali už 0:5 a devět minut před koncem 3:8, nakonec však pátý finálový duel vyhráli 9:8 v prodloužení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

JoeMax

20. 4. 2011 14:13
Jak by řekl Bender...

"No to mě po servo zatluč!" Nechápu, za stavu 3:8 jsem si šel radši lehnout ;-)

0 0
možnosti
SL

SUPERpolární liška

20. 4. 2011 13:26
Florbal není sport, florbal je hra, proto článek patří

do sekce Alík...

0 0
možnosti
KS

kasty

20. 4. 2011 13:36
Re: Florbal není sport, florbal je hra, proto článek patří

Alík, tedy spíš bulík jsi ty. Běž si někdy florbal zahrát, když nevíš o čem kecáš!

0 0
možnosti
PK

eterson

20. 4. 2011 12:59
-------------

Pro ty co pořád tvrdí, že to hrají jen čtyři země:

http://www.floorball.org/default.asp?sivu=2&alasivu=205&kieli=826

Ano je pravda, že florbal je ve čtyřech zemích o kus dál než jinde. Ale nebylo to v začátcích hokeje a dalších sportů podobné? ;-)

Florbalu zdar !

:-)

0 0
možnosti
KJ

Jerec

20. 4. 2011 13:10
Re: -------------

Ve florbale 4, v hokeji kolik, 6-7 ? To je opravdu obrovský rozdíl...

0 0
možnosti
TP

InstinkTT

20. 4. 2011 12:57
Hrůza děs

Ostrava nebyla schopná podržet v poslední desetiminutovce míček. Prostě hráči byli nervózní a to rozhodlo. Ještě to to tady nepadlo, ale všechny góly Tatranu poslední desetiminutovky padly z power play. To má Tatran opravdu výborně nacvičené a je potřeba před tím smeknout. Ten poslední smolný vyrovnávací po namazání Ostraváka Pahlenovi dokreslil celou situaci. :-( To, že rozhodčí neodpískal tak jasný faul (měl jednoznačně následovat i nájezd) je ale donebevolající a řekl bych, že to byl ten moment, po kterém se OStrava už totálně složila. Je mi kluků líto. Rv

0 0
možnosti
KS

kasty

20. 4. 2011 11:57
nechápu....

Naprosto nechápu, jak zde někteří diskutující kritizují naprosto vše. Kritika rozhodčích - nebyli dobří, ale rozhodně neovlivnili zápas natolik, aby se FBC muselo ve třetí třetině podělat. Kritika ostravských hráčů - tak tady zřejmě přispívají tací, co nikdy nic nehráli a sport sledují  pouze z gauče. Hlava totiž, a kór v takto vypjatých momentech, dělá opravdu velké procento ze sportovního výkonu. Prostě to mladí a méně zkušení hráči Ostravy psychicky nezvládli a vidina blížícího se titulu jim sebrala sebejistotu. No, a kritika florbalu, co by sportu, to je neuvěřitelná závist pitomců. Závist z  ohromně vzrůstající hráčské základny a oblíbenosti florbalu. Včerejší zápas byl oslavou tohoto sportu. Howgh.

0 0
možnosti
DV

Dáin

20. 4. 2011 12:31
Re: nechápu....

jj, po rozhovoru se Schulmeisterem (po konci 4.zapasu, v nemz prohlasil, ze priste Ostrava vyhraje, protoze na to ma, jelikoz Stresovice jsou jen haluzari, ze to vzdycky leda nejak nahodou uhaluzej, stejne jako dneska - to vse po prubehu 3.tretiny, kdy je Stresovice posledni tretinu mlely, daly jeste 3 tyce a Schulmeister tam kmital co mohl a hromadu toho jeste zachranil.) jsem si rikal, ze s takovymhle nazorem to Ostrava nemuze ani omylem dotahnout do konce. Coz se potvrdilo. Nejsou to jeste schopni ubojovat a goly z nepretrziteho tlaku do brany  jsou pro ne pry haluz. No kdyz to tak videj, jejich problem - maj makat, nezalezat a ono jim to tam spadne taky.

jinak druha tretina predtim v ostrave se nesla pro zmenu v duchu nevylucovani domacich, kdy po jasnych faulech jako bylo skoceni na stojiciho hrace a srazeni zezadu, podrazeni pri precisleni florbalkou, jez se efektne rozlomila na 3 kusy a pod. a rozhodci? jen neustale opakoval ty ty ty, priste uz se budu zlobit :))

0 0
možnosti
MN

soulbringer

20. 4. 2011 11:40
špatná rubrika

Nechápu, co tohle dělá v rubrice sport... protože to co předvedli rozhodčí (a chtě-nechtě i hráči Ostravy) v poslední třetině nemá se sportem cokoli společného. Chápu, že Ostrava nemá peníze na to, aby se pískala, alespoň rovina, ale tak do oči bíjící frašku už jsem vážně dlouho neviděl.

Je vážně ostuda, že ze sportu, který mám tak rád se dělá něco jiného. Je smutné, že během pár let se z FLORBALU stal český "FOTBAL" :-/Rv

0 0
možnosti
TP

aucun

20. 4. 2011 11:16
Ostuda

Vzhledem k tomu, že florbal hraju víc než 10 let, troufnu si tvrdit, že asi trochu poznám, co je a není faul a jak rozhodčí pískají. Nechápu proč, ale výkon ve 3. třetině byl tragický. Souhlasím s tím, že rozhodčí góly nedal, ale protože jsem sám podobný zápas zažil, vím, že se nedá skoro nic dělat. Nedá se důrazně bránit, protože je všechno faul, třeba i s vyloučením a to se potom opravdu špatně hraje. Někdo se tady zastává rozhodčích a máme to vidět v souvislostech.  Nechal bych si vysvětlit rozdíl, mezi odpískaným nájezdem pro Tatran a neodpískaným pro Remedicum. Několikrát bylo vidět, jak konkrétně Garčar fauluje, po odpískání žduchá do tuším Machaly a nic se nedělo, napomenuli rozhodčí oba. Je mi srdečně jedno, kdo získal titul, já z toho nic nemám, ale takový způsob je ostudný. A ještě si ČFBU nechá udělat trapnou upoutávku na čistý a nezkažený sport! Bohužel se i florbal zařadil mezi sporty, kde se musí v prvé řadě vyhrát a všechno ostatní je až na druhém místě.

0 0
možnosti
TP

aucun

20. 4. 2011 11:18
Re: Ostuda

Tatranu přeju titul, ať si ho ve zdraví užije, ale způsob, jak ho získali byl aspoň pro mě dost zvláštní. Je to pro mě smutné zjištění, ale asi florbal nemůže být jiný, než všechno ostatní. Užijte si kluci titulu i prémie za jeho zisk. A nezapomeňte pozvat kometátory, ti si to taky zaslouží! ;-D

0 0
možnosti
JV

Gasherbrum

20. 4. 2011 10:52
Každopádně reklama na florbal to teda nebyla!

Spíše něco, co by si člověk mající rád tenhle sport už raději nepřál nikdy vidět!;-(

0 0
možnosti
JM

roenick

20. 4. 2011 10:13
ostraváci nebulte !!!

ježiš tady je zase nabulíno. Jeden dva fauly ten zápas fakt nerozhodly, spíš labilita Ostravy a vítězný duch Tatranu a jeho schopnost nevzdat se ani za tragickýho stavu. Ostrava si to prohrála sama...a Tatran měl při tý powerplay potřebný štěstí... o zářezu ováků ve prospěch pražáků se strašně snadno píše, ale buďte trochu soudný...

0 0
možnosti
JV

Gasherbrum

20. 4. 2011 10:49
Re: ostraváci nebulte !!!

tak zářez, nebo spíše absolutní tragédie ze strany sudích to byla...ale rozhodčí ty goly nakonec nedali...polovina z nich nijak ovlivněna nebyla a to nemluvím o předchozích finálových zápasech...prostě to hráči FBC nezvládli...což je škoda.

0 0
možnosti
MV

ventas

20. 4. 2011 9:54
Vyjadření manažera FBC - ZAŘEZALI NÁS JAKO PRA...

Praha – Jeho nálada byla bezprostředně po úterním rozhodujícím pátém finálovém duelu na bodu mrazu.

Neměl ani náladu se s někým bavit. „Ne, nezlobte se, tohle nemá cenu,“ utrousil zklamaný a zároveň pořádně naštvaný generální manažer FBC Ostrava Rolf Franke, který nemohl přijít na jméno oběma sudím.Na naléhání Deníku se nakonec po chvíli rozpovídal a rozhodně nešetřil kritikou ani peprnými slovy. „Já to nemám rád, takhle si na někoho stěžovat, ale přece jen to asi musí ven. Se Střešovicemi umíme ve finále prohrávat, nestalo by se nám to poprvé a ani naposledy. Takovou pomoc klub, jako je Tatran, ale nepotřebuje,“ řekl Franke. „Je mi strašně líto kluků, kteří nechali na palubovce všechno. Byl to strašný pohled. Kluci neudělali nic špatně, bojovali, a stejně prohráli. Výkon sudích byl o to více zarážející, že jsou na mezinárodní listině,“.. zbytek na http://m.denik.cz/mobile/moravskoslezsky_denik/clanek/1207056

0 0
možnosti
MV

ventas

20. 4. 2011 9:55
Re: Vyjadření manažera FBC - ZAŘEZALI NÁS JAKO PRA...

A JÁ NAPROSTO SOUHLASÍM

0 0
možnosti