Trenér Milan Koubek s pardubickými florbalisty.

Trenér Milan Koubek s pardubickými florbalisty. | foto: Radek Kalhous, MAFRA

V Ostravě nebyli dost trpěliví. Teď chtějí pardubičtí florbalisté chytit vlnu

  • 0
Martin Zozulák, společně s Jakubem Burianem čerstvý navrátilec do týmu, dal sice v Ostravě branku, nicméně jeho florbaloví Sokoli Pardubice se před soupeřem v pátek museli sklonit po výsledku 5:9.

„Výsledek z našeho pohledu úplně neodpovídá hře. Měli jsme tam spoustu dobrých momentů, ale trápili jsme se v koncovce. Na to, co tam Ostravě spadlo lehce, jsme se my hrozně nadřeli. To se pak hraje blbě...,“ glosoval dění v rozhovoru pro web Českého florbalu Milan Koubek, trenér Pardubic. 

„Do stavu 5:4 to bylo dobré, ale pak jsme byli moc netrpěliví a začali hodně tlačit na pilu. Otevřeli jsme dvířka v obraně, Ostrava toho zkušeně využila a bylo po zápase,“ mrzelo ho.

Podle útočníka Lukáše Kučery, zvoleného mužem duelu na pardubické straně, Sokoli v první třetině obdrželi dva laciné góly ze standardek, ale jinak vcelku obstáli.

„Utkání bylo těžké, z Ostravy se body nevozí snadno. Nedá se nic dělat. V pondělí hrajeme další zápas, takže se musíme dobře vyspat a naladit se na vítěznou vlnu,“ plánoval Kučera.

V tabulce momentálně předposlední třináctí Sokoli dnes od 17 hodin hostí na Dašické v dohrávce 22. kola superligy devátý Liberec.