Diskuze

Kdo je náš lídr? Hádejte. Tým Ineos zkouší hrát poker i na Vueltě

Vybojovali s Eganem Bernalem titul na Giru a s Richardem Carapazem třetí místo na Tour. Navíc mají v týmu olympijské vítěze na silnici (Carapaz) i v terénu (Pidcock). V jakékoliv jiné stáji byste si řekli: supersezona.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OV

Ten Mojmír Skála musí být nestastnej člověk.

0 0
možnosti
JO

Podobnou taktiku jel kdysi Movistar a bylo jim to k ničemu, akorát přišel o dva domestiky pro lídra, protože ty dva horší odmítali tahat tomu nejlepšímu, pokud se tady ukáže týmovost a ochota může to mít samozřejmě opačný efekt. Carapaz je nicméně dle mého skromného názoru už ze hry. Po náročný Tour a OH si nemyslím že bude mít dost sil bojovat na Vueltě o vítězství. Bernal je otazník, ale když mu to dá, může si pro výhru dojet, nicméně já bych přál konečně výhru na GT Yatesovi no a pak je tam ještě Rogilič a další :)

6 0
možnosti
PM

Mě přijde, že s Landou to nefungovalo nikde. V Astaně, SKY i v Movistaru. Vždycky měl nějaký problém, všude se cítil nedoceněný.

0 0
možnosti
AC

Více lídrů je fajn taktika, která jde přetavit i na dvojité stupně vítězů (Thomas- Froome, Bernal - Thomas). Ale tým musí šlapat dohromady, ne proti sobě jak tomu bylo v Movistaru. Trochu by mě zajímalo, kdy pojede J-V na Kusse, vrchař je to výborný.

0 0
možnosti
JB

V minulosti se snad vyjadřoval v tom smyslu, že o ten tlak nestojí, ale třeba už dorostl a mohl by si teď střihnout roli záložního lídra a trochu si to osahat.

0 0
možnosti
JB

Pokud něco nefungovalo letos na Tour ještě neznamená, že to nebude fungovat kdykoliv jindy, ty podmínky prvních etap byly tak nestandardní, že by to rozbilo jakoukoliv taktiku, dokonce i J-V, kde byl jeden jasný lídr ostrouhalo (tedy jedno jasné poučení by tam mělo být, chraňte lídra ve vypjatých situacích, ale jak ukázal pád 4 km před cílem 2. etapy Vuelty, kam se osamocený Roglič zase málem přimotal, tak někomu není ani rady ani pomoci).

Nakonec když se rozebírala loňská Tour, tak se pořád dokola řešilo, že od J-V byla chyba, když neměli nikoho dalšího na celkové pořadí a všem stačilo hlídat si Rogliče. Osobně se mi tenhle přístup líbí.

0 1
možnosti
MV

Co má společného olympijské vítězství se stájema?

1 1
možnosti
JB

Nic a všechno. Stejně jako ve fotbale je MS nezávislé na klubech, ale stejně budou čerpat prestiž z toho, že mají v týmu x mistrů světa :-)

4 0
možnosti