Diskuze

Froome se zlepšuje. Ve Francii jedenáctým místem naznačil návrat formy

Čtyřnásobný vítěz Tour de France Chris Froome má za sebou nejlepší závod od roku 2019, kdy jeho kariéru vážně narušil těžký pád na Critériu du Dauphiné. Sedmatřicetiletý britský cyklista dojel jedenáctý ve druhém ročníku jednorázového podniku Mercan’Tour Classic Alpes-Maritimes ve Francii.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OV

Z hlediska GC na GT lonkurence béčková, krom Gaudu, Fuglsang a Woods, a ani to nejsou žádné superhvězdy (co se GC týká). Pinot dělal domestika, Izagirre z formy. Vystoupil si hned na začátku posledního kopce a dostal 4 minuty. I tak je to pro Froomieho zlepšení.

0 1
možnosti
PN

P57e50t86r 21N77o68v10á83k

1. 6. 2022 14:57

Kolik váží? To je totiž ta hlavní informace o tom jakou má formu. V nejlepší formě měl asi 65-66 a nyní má tak 69. A ty tři kila prostě dělají v kopcích hodně, ztrácí 5 procent výkonu a proto nejezdí zdaleka to, co jezdil.

0 0
možnosti
MG

Hezký výsledek, myslím si, že to potřeboval. Teď by mohl zajet nějaký slušný výsledek na Criterium de Dauphiné ať už etapu nebo celkové pořadí. Pokud uspěje tak je to pro něj a pro tým signál, že jdou správnou cestou. Na TdF a Vueltě se uvidí...Byť každý proti němu něco může mít já mu fandím, rozhodně si nezaslouží aby končil tímto způsobem kariéru. Přeju mu ještě nějaký velký úspěch. Hodně štěstí. :)

0 0
možnosti
Foto

konkurence nic moc? to bych neřekla - Pinot, Gaudu, Fuglsang, Woods, Herrada, Izaguirre, Bouchard, Meintjes, Wellens....

4 1
možnosti
MM

souhlas, ze konkurence silna, zacatek sezony slibny, ale jedna vlastovka jaro nedela.

Nelze z toho jeste udelat realisticke predpovedi, jak se vyvine Froomova forma pro kratsi etapak jako Dauphine, natoz obtiznou 3 tydenni TDF.

0 1
možnosti
MG

M29a77r92t48i52n 49G62e25t

31. 5. 2022 22:33

No nevím ....jeden závod konkurence nic moc.Uvidíme

1 1
možnosti
JP

Už nic nezajede. Všichni včetně něj to ví. Jméno ještě tým jakž takž vytěží a pak konec.

2 0
možnosti