Diskuze

Češky ve štafetě útočily na pódium, po trestném kole Charvátové končí šesté

Do posledního úseku klání štafet v Oberhofu vyrážela na úrovni bronzové pozice, po položce vestoje však Lucie Charvátová musela na trestné kolo a české družstvo dovezla do cíle na šesté příčce. Nicméně všechny členky kvarteta předvedly solidní výkon a odměnou jim bylo nejlepší umístění v sezoně. Z vítězství se radovaly německé biatlonistky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Co se stalo s Italkami? Po 1. kole prvni, nikde nevidim, jak dopadly.

0 0
možnosti
MV

Za me slusny vysledek,jak to odpalily italky ,norky a treba i francouzky je jedno trestny v pohode

1 0
možnosti
RF

Myslite ze ji pomuzete tady tema kecama, nechte ji byt, kdyby byl nekdo jiny,tak by to uz nejezdika,ale nikdo hiny nenu,takze se venujte necemu cemu rozumite....ano necte to,ale nekdo jiny ano,a dostane se to k ni...fakt parada....

1 0
možnosti
DK

Tímto závodem skončila neskutečná norská série, kdy byli ve 23 závodech v řadě za sebou na stupních vítězů! :-)

0 0
možnosti
PV

Taky je dobré si uvědomit, že ti, kdo tvrdí, že nikdy nejely na začátku posledního úseku o bednu, vylučuje možnost, že se to Lucce mohlo povést. A to je dost hnusné.

1 1
možnosti
OH

A např. Italky jely o výhru! :-)

0 1
možnosti
PV

A ano, útočily na pódium, nebo jely o bednu, chcete-li. Tak se to říká, když na předávce jsou v boji o 3. místo a že jede někdo, o kom se ví, že to nejspíš pokazí a soupeři ho (ji) nakonec převýší, to ještě neznamená, že se tomu pak neříká "útočily na pódium". Tím spíš, že Hana Öberg ani Kaiševová nejely závratně rychle, jely na úrovni Lucky (kdo proboha přišel na to, že by Lucie musela jet na úrovni Markéty Davidové...) Takže ano, jely o bednu, prostě se s tím vyrovnejte.

1 3
možnosti
PV

...trochu jinak řečeno - kdyby se to povedlo, mohla být bedna. A to je pravda. Tomu se říká jet o bednu, resp. útočit na pódium.

Alibismus dosáhl nových výšin :-)

0 2
možnosti
PV

Obhajoba Lucky dnes dostala fakt bizarní rozměry. Pokud se člověk podívá na statistiky, je úplně jasné, že to Lucka dnes opět ostatním zkazila, nebyla z našich ani 2., ani 3. nejlepší, ale 4. a to zcela jednoznačně. Eva Puskarčková a hlavně Jessica Jislová dnes zaběhly jen o kousek hůř, než Lucka a střílely mnohem lépe. Ani jedna z nich neměla skvělý běh. Makéta Davidová byla o kus napřed, ale jela proti Hermannové, která dnes běžela famózně.

0 1
možnosti
PV

A to samozřejmě neznamená, že Lucku odsuzuji (někdo tady v diskuzi by k tomu nesmyslu určitě došel). Fandím jí, je to sympaťanda. To jsou pouze fakta.

0 1
možnosti

To jsou zase kecy o Lucce. Ono je to jednoduché. Jezdí na co má a lepší nemáme. Když si vezmu třeba analogicky fotbal, nikdo asi nebude nadávat Liberci, že nevyhrál pohár UEFA. Dostal se do skupiny, udělal nějaké body do koefientu, poděkujeme a víme že na víc nemá. To samé Lucka. Udělá nějaké body, jednou za dva roky jí vyjde střelba tak že jde na podium a víc po ní nikdo chtít nemůže. Respektive může, ale to po Liberci také můžeme chtít aby vyhrál pohár UEFA. Akorát že s podobným přáním by se asi každý danému kritikovi vysmál

8 0
možnosti
TB

6. místo v dané situaci je vcelku úspěch. Charvátová s jedním trestným kolem je klasika, ale bohužel lepší prostě nemáme.... když koukám na ty mladý, tak ty jsou pomalý jako želvy :-(

3 0
možnosti
HU

Útočily na pódium je trošku nadnesené.

7 1
možnosti
OH

A dost křivý nadpis. Protože na bednu neměly ani při nule trestných kol.

0 1
možnosti