Diskuze

Číslo 96. I to byla česká výhra v loterii jménem počasí

Nedaleko od areálu stojí v Hochfilzenu vysoký tovární komín. Pokud kouř, který z něj stále vychází, míří přímo nahoru, jde o signál, že bude jasná obloha. Jakmile však začne kouř jít do stran, znamená to: počasí se mění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Chci se zeptat, nevíte, kolik medailistky strávily času na střelnici?

0 0
možnosti
MH

Tak jsem to našel, Gabča bez střelnice byla běžecky nejrychlejší, Kaisu porazila o 2,6 s a Lauru o 4 s. Střelecky nejrychlejší byla Dunja Zdoucová, o 1 s pomalejší Anastasija Merkušynová a o další 2 s Dorothea Wiererová. Gabča strávila na střelnici přesně jednu minutu.

0 0
možnosti
MU

na pocasi tentokrat nezalezelo. Na prvnich 2 mistech proste dbe nejlepsi zeny v poradi SP a na tretim zena s nizkym startovním číslem.

1 1
možnosti
TN

Tak zopakuji svůj příspěvek. ;-)

Když se ochladí, tak se sníh prostě zrychlí. Kdyby jí to udělalo třeba 5 s oproti nízkému startovnímu číslu, tak se to maximálně vyplatilo.

1 0
možnosti
RS

To bylo troufalé, páni trenéři :-).

2 0
možnosti
VK

Gabča je nejkrásnější a nejlepší ve startovním poli, bez ohledu na počasí. Je ten typ, který diváky přitahuje, i když pokaždé nevyhraje (viz třeba Valentino Rossi). Určitě nejsem sám, kdo by rád viděl její foto, když začínala lyžovat. VVV;-)

4 2
možnosti
MK

Při vší úctě je můj typ Dorothea Wierer:-)

2 0
možnosti

Pretočil som si 69 a dostal som zase len 69 :-)

7 0
možnosti
MH

Nesmíš na to porno koukat pořád...

2 0
možnosti
PS

Fotka č. 14 je neuvěřitelně kýčovitá.

1 2
možnosti
JT

Tak komín,jo? Prdlajs. Nejlepší barometr je hadr pověšený na šňůře za oknem. Když se hýbe-je vítr.Když z něj kape-prší.Když je tvrdej-mrzne.....Když není vidět-tak ho někdo ukradl.

11 0
možnosti
JV

A když je zahnědlej ?

2 0
možnosti
PT

On ten Žídek asi nebude žádné máslo, že? Když si vzpomenu na začátek sezony kolik odborníků tu fňukalo jaká to byla chyba že Mülera pustili Bělorusům;-)

11 0
možnosti
JM

Myslím, že celý tým kolem biatlonu je na vysoké úrovni a dokážou dělat správná rozhodnutí. Včerejší volba se startem Koukalové až v samém závěru byla správná a pomohla k vynikajícímu výsledku. Během šampionátu se ještě možná projeví i prodloužený pobyt v Anterselvě (vysoká nadmořská výška) před MS, který trenéři také zvolili s určitým rizikem.

11 0
možnosti
MR

a přesto se tu objevují diskutéři, kteří nemohou přijít na jméno Rybáře a Vítka;-€

11 0
možnosti
MR

co to všichni mají s tím počasím? vítr, co si pamatuju, se včera nijak moc neměnil, a sníh? no, tu chemii sněhu ponechme stranou....Gabčqa prostě jela super!! to je to hlavní

4 0
možnosti
JM

Sníh se prostě měnil a zrychloval se. Byla to správná strategie. Rozhodují i maličkosti a tentokrát to byly pouhé 4s, takže trochu rychlejší sníh mohl rozhodnout.

7 0
možnosti