Diskuze

Učitelka? Matka na plný úvazek? Ještě ne, legendy biatlonu zůstávají

Letěla po trati v Pokljuce a z první příčky vládla druhému úseku smíšené štafety. Jako by léta nepřibývala. Stále je tu, i v 35 letech. Kaisa Mäkäräinenová nedokázala odejít. Stejně jako 34letá Anastasia Kuzminová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Jsem rád u každé z legend, jež v závodění pokračuje. Podobně to vidím třeba i v tenise a fotbale. Nechápu ty, co je posílají do závodnické penze..

3 0
možnosti
BT

já se přiznám, že u mě dost záleží, jaké ty legendy podávají výkony, pokud jsou pořád na vrcholu a bojují o příčky nejvyšší, tak samozřejmě, ať závodí/hrají, ale pokud už jdou s výkonností dolů a vlastně se jen účastní, tak by toho už fakt měli raději nechat (znovu opakuji, že je to můj osobní pohled na věc)

1 0
možnosti
BT

Kaisu mám moc ráda, škoda, že ji nešlo přetáhnout do české repre, s ní v týmu by naše holky neměly konkurenci... přeju hodně úspěchů v téhle sezoně, konečně nějakou zlatou z vrcholné akce roku a hodně štěstí v životě mimo bílou stopu R^

4 2
možnosti
DK

Ja ji mam take rad, ale nechapu proc by mela zavodit za nas? Pak uz by to tak nejak nebyly uplne nase holky;-).

4 1
možnosti
VK

Nejvíc chybí Gabča. Každý může mít jiný názor, ale pro mě Gabča = biatlon. Bez ní to už nikdy nebude to správné napětí a držení palců. Přiznávám, že jí miluju. Gabča vypadá jako ženská, chová se jako ženská a navíc je pěkná a sympatická. Škoda jí !![>-]R^

5 2
možnosti
PH

Jakoze ostatni biatlonistky vypadaji jako chlapi ? Tak to jsem si nevsimla.

8 0
možnosti