Diskuze

Co přichystá počasí? Asi to bude větrná loterie, myslí si Puskarčíková

Podobně jako většina českého biatlonového týmu, ani ona zatím neprožívá nejvydařenější sezonu své kariéry. Přitom ji sedmým místem v individuálním závodu v Östersundu tak skvěle načala. Od té doby už se ale Eva Puskarčíková elitní desítce ve Světovém poháru nepřiblížila. Změnit to chce nyní v Oberhofu. „Na první závody po novém roce se těším,“ povídala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Dobrý den. A všimli jste si vůbec, že toto není rozhovor, jenom stručný souhrn toho co kde řekla (např. tiskovky, rozhovory apod.)?

0 0
možnosti
TMS

Souhlasím - jalový rozhovor. Tím nemířím na Puskarčíkovou, ona je biatlonistka a ne redaktor. Článek dělá vždy především novinář. Kdyby to napsal eléf, ale od pana Tomíčka bych předpokládal něco víc, dělá tu práci několik let. Bohužel - novinářské "řemeslo" u nás upadlo obecně. Na iDNES to ještě jde, pokud se Seznamu týká, tak to měla vyšší úroveň naše nástěnka na střední škole, už jen proto, že tam nepsali svazáci, protože ty jsme ve třídě žádné neměli (asi tomu dnes málokdo uvěří ale v roce 1965 až 1969 jsme to tak opravdu měli). Takže bych řekl, že dnes asi existuje jakýsi "Svaz Bulvární Mládeže"

0 0
možnosti
DK

D28a30n 62K22u29t45a

4. 1. 2018 8:18

Jaksi nedokončený rozhovor. Myslel jsem, když jsem článek otevřel, že se od Evy dozvím více :-/.

2 0
možnosti
TB

... něco ve stylu... šéfredaktor: "Dnes v poledne je první závod biatlonového SP v roce 2018 v Oberhofu, jaktože o tom ještě nemáme žádný článek... hele Tomíčku, ty jsi tu teď jedinej, máš na to 10 minut..."

5 0
možnosti